CSÁRDI ANTAL (LMP): Tisztelt Államtitkár Úr! Ön óriásit téved, ha azt hiszi, hogy a közel 50 százalékos értékcsökkenést, amit 2015 óta elszenvedtek a pedagógusok, tudja kárpótolni 20 vagy 10 százalékos béremelés. Ez egy őrületes tévedés vagy mellébeszélés!

A helyzet az, tisztelt államtitkár úr, hogy önök abuzálják a pedagógusokat, akik a polgári engedetlenség eszközéhez nyúltak, pedig higgye el, államtitkár úr, én is emlékszem 2006-ra, amikor a Fidesz ugyanúgy a polgári engedetlenség eszközéhez nyúlt, de akkor még ez teljesen rendben volt.

Tisztelt Államtitkár Úr! Az a kérdésem, amire választ várok, hogy kapnake a diákok korszerű oktatást, biztosítjáke az érettségihez fűződő felkészülés lehetőségeit, mert azzal, hogy egy iskolából elbocsátottak hat pedagógust, gyakorlatilag teljesen ellehetetlenítették az érettségire való felkészülést. Valamint kérdezem továbbá tisztelettel, hogy tervezneke további elbocsátásokat, abbahagyjáke végre a pedagógusok folyamatos és értelmetlen abuzálását. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage