ELNÖK: Köszönöm szépen, elnök úr. (Közbekiáltás a Mi Hazánk soraiból: Hol az egységes ellenzék?) Képviselő úr, kérem! Köszönöm.

Tisztelt Országgyűlés! Felhívom figyelmüket, hogy a mandátumvizsgálat eredményéről szóló jelentéshez módosító javaslatot nem lehet benyújtani. A mandátumot az Országgyűlés vita nélkül igazolja. Kérem, miután elfoglalták helyüket, ellenőrizzék, hogy kártyájukat elhelyeztéke a szavazógépben. (Zaj.) Kicsit több méltóságot kérnék, képviselő urak.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy igazoljae Ráczné Földi Judit mandátumát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 168 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül Ráczné Földi Judit mandátumát igazolta.

Tisztelt Országgyűlés! Most az ünnepélyes eskütétel és az esküokmányok aláírása következik. Felkérem Ráczné Földi Judit képviselő asszonyt, hogy fáradjon az ülésterem közepére és tegye le esküjét. Felkérem Hiszékeny Dezső jegyző urat, hogy olvassa elő az eskü szövegét, az ülésteremben tartózkodókat pedig arra kérem, szokásainknak megfelelően felállva hallgassák meg azt. (A teremben lévők felállnak.  Ráczné Földi Judit a terem közepére lép.  Hiszékeny Dezső előolvassa az eskü szövegét.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage