ELNÖK: Köszönöm szépen, jegyző úr. Tisztelt Országgyűlés! Először a javaslat 1., 2. és 4. pontjai alapján a bizottsági tagok megválasztásáról döntünk; ezt követően pedig a javaslat 3. pontja szerint a bizottsági tagok sorából a bizottsági tisztségviselőről határozunk.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy az S/3165. számú javaslatnak megfelelően az 1., 2. és 4. pontjai elfogadásával megválasztjae a bizottságok tagjait. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a bizottságok tagjait 162 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 2 tartózkodás mellett megválasztotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy az S/3165. számú javaslat 3. pontja szerint a bizottsági tagok sorából megválasztjae Ráczné Földi Juditot a Mezőgazdasági Bizottság alelnökének. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés Ráczné Földi Juditot a Mezőgazdasági Bizottság alelnökének 151 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 10 tartózkodás mellett megválasztotta.

Alelnök asszonynak gratulálok az Országgyűlés nevében, és jó munkát kívánok.

(17.20)

Tisztelt Képviselőtársaim! A határozathozatalok végére értünk. Most kettőperces szünetet tartunk, ülésünket azután folytatjuk.

(Szünet: 17.20  17.24

Elnök: Jakab István

Jegyzők: dr. Vinnai Győző és Szabó Sándor)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage