NACSA LŐRINC (KDNP): Ugye, Gréczy Zsolt pontosan tudja, hogy hogy kell a múltat meghamisítani, ő ebben nagymester. (Gréczy Zsolt: Na, mesélj!) Meg hát ő annak az MSZP-nek volt akkor a tagja, akik a pártkongresszusukon az Internacionálét énekelték, amiben benne van… (Gréczy Zsolt: Sose voltam az MSZP tagja!)

Ott volt azon a pártkongresszuson Gréczy Zsolt, amin énekelték az Internacionálét 2009-ben (Gréczy Zsolt: Nem voltam az MSZP tagja!), ott volt azon a kongresszuson, amiben úgy hangzik az első sor, hogy: „A múltat végképp eltörölni.” Tehát Gréczy Zsoltnak konkrét tapasztalatai vannak ebben.

Tegyük tisztába! Gyurcsány Ferenc nem volt ott a munkácsi Turul újraavatásán. Az az újraavatás, mert az 1920-as években állították föl, tisztelt képviselő úr! Az újraavatásán nem volt ott, egy kiállításmegnyitón volt ott, örülünk neki, de nem volt ott a Turul-szobor avatásán. Teljesen mindegy innentől kezdve a történet, hogy ön hazudik vagy nem.

És azért tegyünk egy dolgot tisztába, amikor ön itt Apró Antalt emlegeti, amikor ez a bolsevik összemosás van: Apró Antal és Apró-villa. Picit beszéljünk akkor az Apró-villáról! Egészen más onnan örökösnek lenni, akik élvezik is ezt az örökséget, a terhes örökséget, mert egy elkobzott és lopott villában, milliárdos villában élhetnek azóta is Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára, az ön pártelnöke meg árnyék-akármicsodája. Ott élnek egy elkobzott, lopott villában.

Most bejelentették nagy dérrel-dúrral, hogy majd eladják. Én szívesen teszek egy vételi ajánlatot, hogy megtérüljön minden egyes fillér, amit beletettek. Készpénzben 900 ezer forintért vették ezt a villát ’95-ben. 900 ezer forint, szerintem ennyit összedobunk itt a képviselőtársaimmal, és fölajánljuk közcélra szívesen a villát (Gréczy Zsolt: Az egész Orbán-kormány annak a pártnak volt a tagja!), amiben annyi nyomorúságot döntöttek el az ’50-es években és aztán 2006-ban is: a magyar emberek megverését és kardlapoztatását.

900 ezer forintos, 10 százalékos vételáron tudták megvenni azt az elkobzott és lopott villát Gyurcsány Ferencék, ahonnan aztán a 2006-os, magyar emberek elleni rendőrattakot is levezényelték; terhes örökség. Azt gondolom, hogy a kommunista bűnök múzeumává kellene tenni azt a villát. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.  Gréczy Zsolt: Ti éleslőszerrel akartatok lövetni! Nézd meg Kövér László pápai házának történetét! Lopott zsidóvagyon!)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage