DR. VEJKEY IMRE (KDNP): Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Államtitkár Úr! Az, hogy a magyar dollárbaloldal minden erejével, megállás nélkül saját hazája ellen tevékenykedik, már nem meglepetés számunkra, de amit Cseh Katalin az elmúlt napokban tett, az mindennek a legalja. Az történt ugyanis, hogy Cseh Katalin európai parlamenti képviselő levélben arra kérte képviselőtársait, hogy tagországaikkal csatlakozzanak az Európai Bizottság és Magyarország között zajló perhez, természetesen nem Magyarország, hanem a Bizottság oldalán, és közösen érjék el, hogy a magyar gyermekvédelmi törvény visszavonásra kerüljön. A dollárbaloldal képviselőinek ilyenfajta megnyilvánulása már önmagában is végtelenül felháborító és szégyenteljes, de hogy ehhez még szövetségeseket is gyűjt, nos, az több ennél, az már gyalázatos.

Tisztelt Államtitkár Úr! Az egész világon egyre jobban eluralkodó agresszív és deviáns magatartások ellen, valamint a genderpropaganda ellen Magyarország időben lépett: kizárólag a magyar szülőknek van joga dönteni a gyermekek szexuális neveléséről, és ebbe senki más nem szólhat bele. Cseh Katalinnak és a dollárbaloldalnak pedig Tamási Áron kemény szavaival üzennék, az idézet így hangzik: „Aki embernek hitvány, magyarnak is alkalmatlan.”  idézet vége. A magyar gyermekvédelmi törvény létfontosságú, nem engedhetjük ennek eltörlését.

Mindezek alapján kérdezem tisztelt államtitkár urat, mit tesz a kormány gyermekeink védelme érdekében. Várom államtitkár úr megtisztelő válaszát. (Taps a kormánypártok soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage