GRÉCZY ZSOLT (DK): Köszönöm szépen. Egyrészt tipikus politikai hiba azt mondani egy kormány részéről, hogy amit ő mond, az a magyar érdek. Én meg azt gondolom, hogy ez a magyar érdek. Amikor nem önök kormányoztak, akkor azt mondta volna az akkori kormánypárt önökre, hogy önök elárulják a hazát, és nem a magyar érdeket képviselik? Fejezzék már be ezt, hogy állandóan azt mondják, hogy aki nem önökkel ért egyet, az nem a magyar érdeket képviseli! Ez egy hazugság!

Az is hazugság, hogy a DK európai parlamenti képviselői azért dolgoznak, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat; mondom, Orbán Viktor volt az egyetlen ilyen személy, aki ezen fáradozott. De igen, Magyarország kapja meg a lehetőséget, hogy az Unió soros elnöke legyen, mert ez egyébként jár is minden európai uniós országnak. Én azt mondom, hogy az Orbán-kormány jelenleg se diplomáciai, se gazdasági, se politikai erejét tekintve egyszerűen nem alkalmas rá, egyszerűen mindenkivel összevesztek önök. Hát, nincs ember, aki jószerivel a magyar miniszterelnök köszönését fogadná! Mikor volt itt a parlamentben utoljára német kancellár, francia elnök vagy brit miniszterelnök? Tehát azért mondom, hogy nem ilyen egyszerű ez.

Egyébként Juhász Hajnalkának szeretném megjegyezni, hogy az ízetlen megjegyzéséhez csak annyit teszek hozzá, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda megállapította, hogy én egy bűncselekmény áldozata vagyok, az önök újságjai pedig több százezer forint, sőt több millió forint kártérítést fizettek nekem azokért a hazugságokért, amelyekre maga itt utalgat. Úgyhogy legyen szíves, szégyellje magát! Egyébként gratulálok a gyermekéhez, örülök neki, egészséget és boldogságot kívánok, de ne tereljen ide olyan dolgokat, amelyeknek ehhez semmi köze nincs, jó!? Köszönöm szépen a figyelmet.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage