BARCZA ATTILA (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Ház! Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és a dollárbaloldal büszke vezetője már nyíltan ír és beszél arról, hogy azon dolgoznak itthon, de elsősorban Brüsszelben, hogy Magyarországot minél rosszabb helyzetbe hozzák. Gyurcsány kedden egy Facebook-posztjában elismerte, hogy Brüsszelben azon áskálódnak, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat. Ahogy tehát azt már a dollárbaloldaltól megszokhattuk, saját hatalmi törekvéseik eléréséhez szándékosan kárt akarnak okozni a magyar embereknek.

Engedjék meg, hogy idézzek a posztban leírtakból  nem lesz könnyű, de megpróbálom. Tehát ez egy idézet: „Ezért szembemegyünk Orbán kormányával, ahol és ahogy tudunk, nyomást gyakorlunk rá, hogy felszabaduljon a haza. Igen, dolgoztunk azért, hogy az Európai Unió olyan feltételeket támasszon, amelyek lebontják, de legalábbis meggyengítik Orbán korrupt, önkényre épülő világát. Az az ember csak az erőből ért. Akkor azt kell alkalmazni.”  s rögtön itt a vége, hál’ istennek, a Gyurcsány-idézetnek.

A szóban forgó poszt is azt támasztja alá, amit az elmúlt hetekben már számtalanszor hangsúlyoztunk: a baloldal folyamatosan azon munkálkodik, hogy Magyarországot, a magyar embereket a leghátrányosabb helyzetbe hozzák. Ne lepődjünk meg ezen, hiszen pontosan ezért gurulnak ezek a dollárok hozzájuk. Régóta ismeretes az is, hogy a baloldal háborúpárti, és feltett szándékuk az, hogy belerángassák Magyarországot a háborúba. Tennék mindezt úgy, hogy a magyar emberek békét szeretnének, de ez természetesen őket a legkevésbé sem érdekli.

Tisztelt Államtitkár Úr! Mélységesen elkeserítő, hogy a Gyurcsány-vezette baloldal mit meg nem tesz, hogy Brüsszelben is rendszeresen Magyarország ellen szólalnak fel, és a céljuk immáron az, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó forrásokat.

Az elmondottak fényében szeretném megkérdezni: a baloldalnak tényleg semmi sem drága a guruló dollárokért cserében? Köszönöm szépen.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage