RÉTVÁRI BENCE belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Ház! Ha megnézzük, hogy terrortámadásban hányan haltak meg az Európai Unióban, azt láthatjuk, hogy több mint kétezer ember veszítette az életét. A legfiatalabb áldozat egyéves volt, a legidősebb kilencven éves. Az áldozatok 91 százaléka az iszlám dzsihád következtében halt meg, az áldozatok 20 százaléka pedig öngyilkos merényletben. Spanyolország és Franciaország az, ahol a legtöbb áldozatát szedte a terrorizmus Európán belül.

Ezzel szemben mit mond Karácsony Gergely? Meggyőződésünk, hogy egy sokszínű, különböző kulturális tulajdonságokkal és háttérrel rendelkező közösség erősíti és előreviszi Magyarországot  így beszélt Karácsony Gergely bevándorláspárti politikusként. Tordai Bence elmondta, hogy a déli határon épített kerítés értelmetlen, embertelen és pazarlóan drága. Ehhez képest ez a kerítés az, ami a tavalyi esztendőben egy debrecennyi és szombathelynyi lakosságszámú illegális határátlépési kísérletet hiúsított meg. Gyurcsány Ferenc pedig azt mondta, hogy Magyarországnak kifejezetten javára válna, ha befogadná a bevándorlókat.

A magyar baloldal  sajnos ugyanúgy, mint Brüsszel  bevándorláspárti, mivel külföldről fizetik őket. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage