NOVÁK ELŐD, a Mi Hazánk képviselőcsoportja részéről: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Az egyes külügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 14 oldalas törvényjavaslatban van egy gyalázatos részlet, elsőként erre szeretném fölhívni a figyelmet, hiszen már első olvasásra is kiszúrtam, hogy lazítanának a feltételeken a konzul számára, a leendő konzulok számára. A legfontosabb, hogy az újaknak már nem kellene két év közigazgatási gyakorlat.

Az óriási túljelentkezés közben ezt a visszalépést nyilvánvalóan személyre szabták valaki miatt, akinek nincs meg az ez irányú gyakorlata. És akkor eszünkbe juthat a közfelháborodást, illetve a talán már derültséget is kiváltó hír, hogy a volt jobbikos országgyűlési képviselő, Bencsik János diplomáciai megbízást kap az Orbán-kormánytól  mások mellett , de most a konzuli szabályozásnál maradva, ő konkrétan torontói főkonzul lesz. A nemzeti együttműködés rendszere tehát, úgy tűnik, hogy van, akire gondol, az árulókra, és azokra, akikre szükség van a politikában számára.

Az ATV-ben 2021-ben emlékezetes stúdióátrendező ripacskodást folytató, Fidesz-közeli politikusnak titulált személy mellé ülni sem hajlandó Bencsik János most el is ismerte, hogy az Orbán-kormány diplomatája lesz. Ezt nevezhetnénk a Jobbik tetemén való hullarablásnak is, de mivel diplomáciai szolgálatra alkalmatlan, ilyen szempontból értéktelen személyről beszélünk  és ez nem a szubjektív véleményem, hanem a hatályos szabályozás szerint alkalmatlan konzulnak, pláne főkonzulnak Bencsik János -; ilyen értelemben tehát ne nevezzük ezt hullarablásnak, inkább egy elvtelen politikai alkunak, amely egyezménynek ki tudja, hogy mi volt a színfalak mögött, a háttérben még a része.

Az viszont biztos, hogy egy álomállás a diplomáciában a főkonzuli poszt, pláne a főkonzuli poszt, de a konzuli is, és általában diplomáciai testületekbe bekerülni szinte lehetetlen számos diplomával, öt nyelvvizsgával, és sorolhatnánk azokat a történeteket, amelyekkel traktáltak minket ezek után, ezeknek a botrányos kinevezési szándékoknak a napvilágra kerülése után is.

Így most, az egyes külügyi tárgyú törvények módosításának napirendre vétele után, engedjék meg, hogy egy kis nemzetközi kitekintést is nyújtsak a Mi Hazánk Mozgalom Virradat programja alapján, elsőként kezdve az Európai Unióval, hiszen éppen a tegnapi nap volt húsz éve, hogy megtartották Magyarországon az Európai Unióhoz való csatlakozással kapcsolatos népszavazást.

Az EU jelenleg egy gyarmati sorba taszított globalista birodalomként működik. Már nem is titkolt ideológiája az európai egyesült államok megteremtése az úgynevezett Kalergi-tervben megálmodott kevert népesség létrehozásával. A cél az európai nemzetállamok és ezzel az ellenállás teljes felszámolása. A globalista erők a világ legnagyobb multinacionális vállalatainak és bankárdinasztiáinak vezetőiből állnak. Hozzájuk tartoznak a kiválasztott politikusok, a médiavezetők, akik mindig alárendelt szerepet játszanak, hiszen a politikához és a médiához is pénz kell, az pedig a pénzembereknél van.

A globalista erők két legfontosabb, a nyilvánosság számára is látható szervezete a Bilderberg-csoport és a Világgazdasági Fórum. A két zárt szerveződés tagjai között nagyrészt átfedések vannak: a Világgazdasági Fórum elnöke, Klaus Schwab egyúttal a Bilderberg-csoport irányító bizottságának is tagja volt. A Bilderberg-csoport a világ legbefolyásosabb személyeiből: üzletemberekből, tudósokból, médiaszemélyiségekből, pénzemberekből, politikusokból álló zártkörű társaság. A Világgazdasági Fórum pedig tulajdonképpen egy alapítvány, amelyet a világ ezer legnagyobb globális óriásvállalata hozott létre, és a mai napig ezek a gigantikus multicégek irányítják.

Bár ezek az erők természetüknél fogva nemzetköziek, és minden kontinensen jelen vannak, székhelyüket tekintve jelentős részben New Yorkban, Párizsban és Londonban találjuk őket. Mivel történelmi ideológiai elődjüknek a szabadkőművesek számítanak, érthető, hogy az első számú központ, a globalisták anyaországa nem más, mint az USA, amelyet gyakorlatilag a szabadkőművesek alapítottak.

Ez a globalista kör az Amerikai Egyesült Államok és az Európai Unió mélyállamát is alkotja, amely a mindig könnyebben kontroll alatt tartható kétpólusú politikai rendszer, a politikai váltógazdaság kialakítását ösztönzi. Gyakorlatilag mindegy, hogy republikánus vagy demokratikus elnök van az USA élén, néppárti vagy szociáldemokrata, liberális van az Európai Bizottság csúcsán, a tényleges vezetés mindig a mélyállam kezében van, a pénzügyi, gazdasági és politikai folyamatokat is ez a globalista erő, a mélyállam irányítja saját érdekei szerint és a fideszes kormányzat asszisztálásával, nemzetközi asszisztálásával. Így nem csoda, hogy az Európai Unió valójában amerikai befolyási övezetnek számít.

A NATO kötelékében vagy anélkül, azon kívül olykor, de az európai országok évtizedek óta küldik a katonáikat harcolni és meghalni Amerika és az USA-val szimbiózisban lévő Izrael érdekében.

(12.00)

Rengeteg európai és amerikai katona élete árán sikerült szétbombázni és folyamatosan destabilizálni a Közel-Keletet, Észak-Afrikát és Afganisztánt, ami biztonságot hozott Izraelnek, rengeteg pénzt a globalista erőknek, és egyúttal a Kalergi-terv érdekében migránsok millióit Európának.

A Mi Hazánk Mozgalom viszont új fogalmat vezetett be, hiszen a pártunk megfogalmazása szerint mi, magyarok a kelta kultúrkörtől, tehát az Ír-szigettől Kamcsatkáig és Japánig terjedő északi civilizációhoz tartozunk, magunkban hordozzuk annak keleti és nyugati örökségét is.

Szükségesnek tartjuk a nyugati kapcsolataink megtartása mellett, hogy elősegítsük és szorgalmazzuk a keleti nyitás további folytatását, kapcsolatok építését bármely baráti országgal.

Kétoldalú kapcsolatainkban a partneri viszony kialakítását tartjuk kívánatosnak, ahol a felek a kölcsönös előnyök alapján a korrekt együttműködésben érdekeltek.

Magyarország szuverenitása érdekében meg kell szüntetnünk azt az alárendeltségi szerepet, amit az Európai Unióhoz való csatlakozásunk hozott.

A szomszédos Ukrajnában évek óta zajló események jól szemléltetik, hogy Magyarország jelenleg mennyire nem független ország. Nyilvánvaló, hogy Ukrajnában két nagyhatalom, az USA és Oroszország érdekei ütköznek. Beszédes szám az, hogy az USA több pénzt költött Ukrajna felfegyverzésére csak az elmúlt egy évben, mint a kilencéves afganisztáni háborúra, amelyben egyébként az Egyesült Államok nyíltan is részt vett, nemcsak olyan sunyi módon, ahogyan azt teszi most Ukrajnában.

Az amerikai és brüsszeli, pontosabban a globalista érdekeket szolgaian, kritikátlanul kiszolgálva Magyarország is csatlakozott azokhoz az Oroszország elleni gazdasági szankciókhoz, majd a háborúhoz is, amelyek rengeteget ártanak hazánknak. Eközben Ukrajna a köszönet helyett korábban nem látott mértékű magyarellenes tevékenységbe kezdett: Kárpátalján korlátozták a magyarok anyanyelvhasználatát, terrortámadások történtek a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség ungvári székháza ellen, magyarországi és felvidéki magyar politikusokat tiltottak ki Ukrajnából mindenféle indokolás nélkül.

Amennyiben Magyarország valóban független ország lenne, akkor az Oroszország elleni, számunkra is káros gazdasági szankciók helyett az 1991-es kárpátaljai népszavazás eredményeinek törvénybe iktatását kellene követelni. Ez a népszavazás pedig Kárpátalja önrendelkezéséről döntött.

Ugye, 2003. április 12-én, tehát tegnap volt húsz éve, hogy megtartották Magyarországon az Unióhoz való csatlakoztatásunkról szóló népszavazást. Tagok legyünk vagy szabadok? Lehetett volna ez is a kérdés persze, de egyoldalú propaganda folyt, és másról szólt a kérdés, másról szólt a kampány, a közbeszéd, az úgynevezett tájékoztatás, amit az Európai Unió Kommunikációs Közalapítvány nevében, közpénzek milliárdjaiból, egyoldalú propagandát folytatva végeztek Magyarországon. Én viszont ezzel a „Tagok legyünk vagy szabadok?” jelszóval kampányoltam civil szervezetek keretein belül az európai egyesült államok felé haladó Unióhoz való csatlakoztatásunk ellen.

És azóta csak romlott a helyzet, egyre inkább a belügyeinkbe való beavatkozásról szól az Európai Unió, most már a gyermekvédelmi törvényt is támadják. Míg a gazdasági prioritás háttérbe szorult, sőt Amerika érdekében elképesztő károkat szenvedünk el az úgynevezett Oroszország elleni szankciók miatt, amelyhez sajnos Magyarország is asszisztált, és támogatta azt a vétó helyett.

A nemzetgazdaság és a nemzeti szuverenitás megerősítésére alapozott koncepció, amely a Mi Hazánk Virradat programját jelenti, a jelenlegi nyugat-európai globalista, azaz az uniós brüsszeli törekvésekkel ellentétben áll. Magyarul, a Mi Hazánk Mozgalom által kitűzött célokat a jelenlegi EU-ban nem lehetne megvalósítani. Az elmúlt évek európai szintű nemzeterősítő törekvéseinek folyamatos támadása és az az erőszakos folyamat, amely szerint az EU globalista vezetése Európát nemzetek helyett globalista birodalommá kívánja olvasztani, jelenleg azt mutatja, hogy a XXI. század húszas éveiben el kell kezdenünk felkészülni egy EU-n kívüli életre.

Nettó ráfizetők vagyunk, ezt ki kell mondjuk, hiszen az EU-hoz tartozás elsősorban a korábbi, úgynevezett magországok érdekeit szolgálja; a szövetségtől kapott pénzhez képest jelentősen nagyobb összegek áramlanak ki hazánkból, és gazdagítják a minket piacnak tekintő és itt az olcsó munkaerőt, nyersanyagot, alacsonyabb bérszínvonalat kihasználó országokat. A nyugat-európai multinacionális vállalatok ugyanis több profitot visznek ki hazánkból évente, mint amennyi pénz az EU-ból érkezik hozzánk. Ezért egyenrangú partnerséget követel a Mi Hazánk Mozgalom. Nem vagyunk ellene az észszerű, Európán belüli együttműködéseknek, de nem vagyunk hajlandók olyan szövetséghez tartozni, ahol a privilégiumokat élvező magországok és hátrányos helyzetű, lekezelt, perifériára szorított nemzetek is vannak. Egyenlő, egyenrangú országok szövetségében, a nemzetek Európájában szívesen dolgozunk vagy dolgoznánk, teszünk erőfeszítéseket, hozunk áldozatokat a saját és környező világunk jobbításáért.

Jelenleg viszont sajnos a Mi Hazánk az egyetlen párt Magyarországon, amely népszavazást tartana az EU-tagságunkról. Amennyiben azonban az EU szellemi, gazdasági és erkölcsi pusztulása véglegesnek és visszafordíthatatlannak bizonyul, a Mi Hazánk Mozgalom, mondjuk, 2029-ben népszavazást tartana  a brexithez hasonlóan  arról, hogy továbbra is maradjunke az Unió tagja. Egy nemleges többségi válasz esetén ez esetben 2030 körül el kell kezdeni a kilépési folyamat elindítását. De addig is el tudjuk kezdeni ennek a programnak a megvalósítását, legfeljebb évekig húzódó, egyébként értelmetlen kötelezettségszegési eljárások indulnak.

Thomas Piketty, a híres francia sztárközgazdász kiszámolta azt is, hogy több profit megy ki Magyarországról Nyugatra, mint amennyi uniós támogatás visszajön. Bár a Mi Hazánk Mozgalom szerint nem lehet egyik napról, sőt egyik évről a másikra kilépni, de el kell készíteni az EU-csatlakozásunk mérlegét, számba kell venni az egyéb lehetőségeket, kétoldalú gazdasági együttműködési megállapodások kötésével más országokkal, illetve a V4-ek megerősítésével, kibővítésével, például Horvátországgal. Mindenesetre az Unión kívül is van élet, és az Unió megszűnése után is, ezért fel kell készülni rá.

Gazdasági szempontból tehát magától a kilépéstől sem kell félni. Jelenleg az EU-s támogatások a GDP 4 százalékát adják, míg a nyugati cégek a GDP 7 százalékát viszik ki. És ez az arány még ennél is rosszabb lesz 2021 után, mert csökkennek a kohéziós források, és várhatóan 2028-ban nettó befizetők is leszünk. Ha nem lennénk EU-tagok, számunkra nem lenne embargó Oroszországgal. Ezzel párhuzamosan államközi megállapodásokkal a legtöbb EU-s tagállammal fenntarthatnánk a jelenlegi gazdasági kapcsolatokat.

És végül hadd beszéljek arról is, hogy sajnos a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely kivonná Magyarországot a Strasbourgi Bíróság joghatósága alól is, hiszen a magyar börtönviszonyok valóban méltatlanok, méltatlanul jók ahhoz képest, amit például a politikusbűnözők érdemelnének. A Strasbourgi Bíróság joghatósága alóli kivonásra szükség van, máshogyan nem lehet például megfékezni a szinte iparággá váló börtönkártérítési bizniszt, ami még mindig folyik, ha nem is a korábbi méretekben, de folyik Magyarországon. Hazudik, aki mást mond, vagy aki önfenntartó börtönöket ígér, miközben milliárdokból építünk most épp Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében egy új börtönt. És aki a Strasbourgi Bíróság joghatóságát fenntartaná, az nem biztosítja például az önfenntartó börtönöket sem, hiszen a strasbourgi EJEB nemcsak az önrendelkezésünket csorbítja, hanem az elítélt bűnözőket védi is.

Tisztelt Országgyűlés! Az egyes külügyi tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat sem hoz tehát paradigmaváltást Magyarország külpolitikájában, nemzetközi kapcsolataiban, ezért a Mi Hazánk Mozgalom, bármennyire is konstruktív ellenzéki párt, de éppen ezért nem tudja azt támogatni. Köszönöm figyelmüket. (Taps a Mi Hazánk soraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage