KANÁSZ-NAGY MÁTÉ (LMP): Köszönöm a szót. Természetesen semmi olyan javaslatot nem szavazunk meg a kormány részéről, ami például LMBT-csoportok megbélyegzését, kirekesztését, jogfosztását is tartalmazza. Tehát ilyet nem fogunk támogatni.

Egyébként én szeretnék konkrétan a TikTokról beszélni, ugyanis azt gondolom, nagyon is kulturális kérdés az, hogy milyen tartalmakhoz jutnak hozzá a fiatalok. Ezek a tartalmak a kultúrának részei, szerintem egyébként káros és éppen ezért korlátozandó részei. Az egy kulturális kérdés, hogy milyen videókat nézegetnek a fiatalok. Ezek a videók kulturális elemek, kulturális tartalmak, kultúrát, illetve normákat szerintem negatív, káros normákat közvetítenek igen nagy arányban.

Éppen ezért javasoljuk azt, hogy az ezekhez való hozzáférést meg kellene tiltani 18 éves kor alatt. Én konkrétan ezzel kapcsolatban várom a kormány álláspontját, fogjáke támogatni ez irányú javaslatunkat, hogy megvédjük a fiatalokat ezen káros tartalmaktól. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage