NAGY CSABA (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Ház! Bizonyára már mindenki tudomást szerzett arról, hogy Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök és pártja itthon és Brüsszelben is minden erejével azon ármánykodik, hogy Magyarország semmiképpen sem kapja meg a nekünk jogosan járó uniós pénzeket. A napnál is világosabb, hogy Gyurcsány, szokásához híven, minden egyes tevékenysége és megnyilvánulása arra irányul, hogy Magyarország, a magyar emberek és a nemzeti érdekek ellen tegyen, és minél hátrányosabb helyzetbe sodorja hazánkat; ne legyenek kétségeink, külföldi megrendelőik pontosan ezért gurítják nekik a Soros-dollárokat. Gyurcsány Ferenctől nem áll távol, hogy saját magát buktassa le, így tette most is, amikor a Facebook-bejegyzésében elismerte, hogy Brüsszelben nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire antidemokratikus, botrányos és elfogadhatatlan Gyurcsány Ferenc és az egész dollárbaloldal viselkedése.

A bukott miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc pártja az elmúlt hét első napján árnyékkormányinfót tartott, ahol Molnár Csaba EP-képviselő, a baloldal árnyékkormányának árnyék-kancelláriaminisztere kategorikusan kijelentette, hogy neki, Molnár Csabának hazafias kötelessége mindent megtenni, hogy Magyarországra ne érkezzenek uniós pénzek. Döbbenetes és egyben elkeserítő, hogy miközben Molnár Csaba ezt ecsetelgette, egyben komoly kritikákkal is illette a kormányt, és azzal vádolta az ország vezetését, hogy nem áll szándékában rendezni a pedagógusok helyzetét. Ez is csak azt mutatja, hogy mennyire álszent módon viselkedik a Gyurcsány-párt és az egész dollárbaloldal, hiszen pontosan ők azok, akik mindent megtesznek azért, hogy a pedagógusok ne kapják meg a fizetésemelést, azáltal, hogy akadályozni próbálják az uniós pénzek megérkezését.

(Hiszékeny Dezsőt a jegyzői székben Szabó Sándor váltja fel.)

Tisztelt Államtitkár Úr! Láthatjuk, hogy a dollárbaloldal mindennap keményen dolgozik a külföldről guruló dollárokért. Az elmondottak fényében kérdezem államtitkár urat: a dollárbaloldalnak tényleg semmi sem szent? (Taps a kormánypártok soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage