DR. LATORCAI CSABA, a Miniszterelnökség államtitkára: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Úr! Nyugodtan mondhatjuk: ismét lebuktatta magát a dollárbaloldal, hogy nekik valóban semmi sem drága. Valóban, úgy néz ki, hogy a Soros-dollárokért cserébe következetesen a nemzeti érdekek ellen dolgoznak. Gyurcsány Ferenc második őszödi beszédével nyíltan bevallotta, hogy sokan dolgoznak, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat, és ahogy képviselő úr is említette, a legutóbbi árnyékkormányinfón valóban hazafias kötelességének nevezte Molnár Csaba, a DK európai parlamenti képviselője, hogy ártson a magyar embereknek, a magyar vállalkozásoknak, és ne kapják meg a magyar emberek és a magyar vállalkozások a jog szerint járó európai uniós forrásokat.

Milyen hazafiság az, ami a magyar érdekek, a magyar emberek elleni harcot jelenti? Képviselő hölgyek és urak, ez nem hazafiság, hanem politikai értelemben vett hazaárulás. Nem Jézus Krisztushoz kellene magát és a Demokratikus Koalíciót hasonlítania a párt elnökének, hanem Júdáshoz, csak itt nem ezüstpénz van, hanem dollár. Gyurcsány Ferenc és elvtársai nem hazafiak, mert a hazafi szereti a hazáját, Magyarországért él, Magyarországért dolgozik és nem ellensége a saját népének.

Tisztelt Ház! A szentatya hétvégi látogatása sokunknak örömöt csempészett a szívébe, szavai pedig intelemül kell hogy szolgáljanak mindannyiunk számára. És ha nyitott füllel hallgattuk, akkor azt is hallhattuk, hogy a nemzetek felettiség az ideológiai gyarmatosítás alantas útja, tehát az erőltetett és elvont nemzetek felettiség  amit, jelzem, az európai baloldal tűzött zászlajára és mint szuverenitásvita minden európai uniós vitánk mélyén ott húzódik (Az elnök csengetéssel jelzi az időkeret leteltét.), és természetesen nem engedünk belőle  az ideológiai gyarmatosítás útja. Nem, Magyarország Kormánya nem fogja engedni, hogy Magyarország gyarmattá váljon! (Taps a kormánypártok soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage