ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Államtitkár Úr! Tájékoztatom önt, hogy a házszabályi előírásoknak megfelelően a vitában történő felszólalásra és az esetleges zárszó ismertetésére összesen 15 perces időkeret áll az ön rendelkezésére. Ennek megfelelően az elmondott 3 perc 22 másodperces hozzászólása következtében önnek a vitára és a zárszóra még 11 perc 38 másodperc időkerete maradt.

Most a képviselői felszólalások következnek a napirend szerinti időkeretekben. A vita során kétperces hozzászólásra nincs lehetőség. (A kijelzőre tekintve:) Arra vártam, hogy az időkeretek közben megjelenjenek a képernyőn.

Megkérdezem tisztelt képviselőtársaimat, hogy ki kíván a vitában felszólalni. (Nincs ilyen jelzés.) Jelentkezőt nem látok, a vitát lezárom. Most megkérdezem Fónagy János államtitkár urat mint előterjesztőt, hogy kíváne válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Fónagy János: Köszönöm, nem.) Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapunkon kerül sor.

Most soron következik az egyes külügyi tárgyú törvények módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A kormány-előterjesztés T/3515. számon a Ház informatikai hálózatán valamennyiünk számára elérhető.

A vitában elsőként a Törvényalkotási Bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor. Felkérem ezért Illés Boglárka képviselő asszonyt mint a bizottság előadóját, hogy szíveskedjék azt ismertetni. Parancsoljon, öné a szó.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage