TOROCZKAI LÁSZLÓ (Mi Hazánk): Köszönöm a szót, elnök úr. Hiába készülök olyan témákkal, mint a víziszárnyas- ágazat problémái, a Fidesz, illetve a balliberális globalista külföldiügynök-pártok mindig gondoskodnak arról, hogy legyen okom eltérni az előre eltervezett felszólalásomtól. Tordai Bence már menekül is, de muszáj neki azért válaszolnom a demokrácia jegyében, bár tudjuk, hogy antidemokratikus szélsőbaloldali terrorszervezeteket szeret inkább támogatni, ezért a demokratikus párbeszédnek sem híve. Ezért kimegy, de akkor is felteszem neki a kérdést  már csak a hátát látom , felteszem neki a kérdést: hogyan beszélhet ő bármikor akár a cigányság integrációjáról, akár a bevándorlásról, hogy mennyire jó kinyitni a határokat, addig, ameddig Budán, az úri negyedben építi a házát, és nem az ózdi Hétes telepen? Addig számomra ő hiteltelen. Menjen oda, ott építsen CSOK-ból, meg nem tudom, milyen támogatásokból szabálytalanul magának házat, vagy külföldi támogatásból, ne a budai úri negyedben, ahol csak fehér emberek és magyarok élnek, mert ez egyfajta fordított rasszizmus a részéről. De csak a poharának beszélhetek, mert kiment, és gondolom, hogy most éppen elmegy megint valami úri negyedbe enni valamit, ahelyett, hogy itt a munkáját végezné, és azt tenné, amiért a fizetését kapja.

S ha már itt tartunk, nem fogom cserben hagyni természetesen a víziszárnyas-ágazat dolgozóit sem; fogok beszélni a kormányközeli oligarchákról is, írásban pedig beadjuk az ezzel kapcsolatos javaslatainkat. De olyan, mintha a kormány, a Fidesz  s ebben is erősen vitatkozom Tordai Bencével , tehát olyan, mintha a kormány nem a szélsőjobboldalnak, hanem kifejezetten a baloldalnak, a balliberális globalista oldalnak tenne szívességet és vele játszana össze. Ugyanis mivel magyarázható az, hogy azokat a kordonokat még mindig nem viszik el a Karmelita elől? Én nem arról a kordonról beszélek, amely az építkezés területét védi  hiszen láttuk, hogy azt is megrongálták, de én nem arról beszélek , hanem az a mellett lévő kordonokról. Ugyanis látható  nem tudom, a Fidesz ezt nem veszi észre? , hogy színpadot ácsolnak Hadházy Ákosnak és a momentumos képviselőknek ezekkel a kordonokkal. Hacsak nem ez a célja a Fidesznek, és így játszik össze a baloldali képviselőkkel, akik persze semmilyen épkézláb, épeszű koncepcióval nem álltak elő, ellentétben a Mi Hazánk Mozgalommal, az oktatásügy reformjával kapcsolatban sem. Ezt a játékot, ezt a cirkuszt vívják fideszes és baloldali, balliberális koprodukcióban. Tehát én inkább azt látom, hogy éppen a baloldal kezére játszik a Fidesz.

És ha már ez a Tordai Bence nevű képviselő itt az előbb azt mondta, hogy a hét végén, az elmúlt hét utolsó napjai során a kormány nem tett semmit az úgynevezett szélsőjobboldali rendezvénnyel kapcsolatban, akkor hadd hívjam föl a figyelmét ennek a képviselőnek  aki most valahol, gondolom, éppen a kaviárját eszi a dollárjából, az amerikaiak által küldött pénzből, ezért nincs bent, hogy meghallgasson engem , hadd mondjam el neki is, hogy az ő hazug állításával ellentétben nemhogy semmit nem tett a kormány, hanem több száz rendőrt vezényelt ki Csókakőre egy zártkörű sportgálára. Azok az emberek, akiknek a politikai nézeteit én nem ismerem, nem tudom, hogy kik voltak itt Európából, de azt tudom, hogy egy részüket a német hatóságok  nyilvánvalóan titkosszolgálati együttműködéssel, operatív eszközökkel  letartóztatták, őrizetbe vették, hogy ne tudjanak Magyarországra jönni. Mit csináltak a szélsőbaloldali terroristákkal, akik ki-be járkálnak a börtönből, és rendszeresen embereket akarnak halálra verni? Hogy engedhette ide ugyanúgy az a német alkotmányvédelmi hivatal, német hatóság ezeket a szélsőbaloldali terroristákat?

Ami pedig a magyar kormányt, a Fideszt illeti: nemhogy elnézte ezt a rendezvényt, hanem teljesen indokolatlanul négyszáz rendőrt odavezényelt. A helyszínen volt a Fejér vármegyei rendőrkapitány is, miközben kőkemény bűnözőkkel szemben a kormány nem lép fel, miközben azt látjuk, hogy akár a Cozma-gyilkosság elkövetői utána szabadlábra kerülhettek, hogy aztán újabb bűncselekményeket követhessenek el, aztán visszakerüljenek a börtönbe. Tehát pontosan azt látjuk, hogy a szélsőbaloldali terroristák napokig szabadon terrorizálhatták, támadhatták meg a magyarokat Budapest utcáin, míg az úgynevezett szélsőjobboldal  amelynek, még egyszer mondom, nem akarok foglalkozni a nézeteivel, nem is ismerem őket  egy zárt sportgálát, ahol nem magyarokat akartak megtámadni, hanem egymással akartak küzdősportolni, nem tarthatott meg, mert a rendőrség mindenféle jogszabályt félrerúgva terrorizálta őket.

Tehát azt állítani, hogy a szélsőjobboldalt segíti a Fidesz…  én éppen azt látom, hogy a baloldalt segíti a Fidesz. Köszönöm szépen. (Taps a Mi Hazánk soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage