NOVÁK ELŐD (Mi Hazánk): Államtitkár Úr! Gyér taps a kormánypártok soraiban, és én sem tudom elfogadni a válaszát, hiszen igenis kormányzati feladat volna a sajtószabadság biztosítása, például. Az, hogy az Európai Unióra mutogat, hogy az majd megoldja, elfogadhatatlan. Nem egy EU-tagállamban valahol, hanem Magyarországon kellene például jogi képviselője legyen a Facebooknak, hogy ne csak Toroczkai László tudja beperelni sikerrel, hanem bármely magyar állampolgárnak legyen jogorvoslati lehetősége ezzel az elképesztő túlhatalommal szemben.

A Hetek oldala most csökkentett megjelenítésszám és egyéb korlátozások alatt áll az állami hírügynökség egy hírének közlése miatt. Miért csak az zavarja önöket, ha például Varga Judit Facebook-oldalát tekerik le? Miután paktumot kötöttek velük, nem kell reklámadót fizessen a Facebook, és a jó miniszter asszony oldalát már nem korlátozzák. De hát a többi nem számít?

Államtitkár Úr! A Facebook önkényes, indokolás és jogorvoslati lehetőség nélküli szankcióit nem tűrné tovább a Mi Hazánk Mozgalom. Ne várjuk meg ezzel a kormányra kerülésünket! (Taps a Mi Hazánk soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage