DÚRÓ DÓRA (Mi Hazánk): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Az emberi szabadság és a nemzeti szuverenitás ellen indít újabb támadást a WHO a pandémiaszerződés létrehozásával. A Mi Hazánk Mozgalom a leghatározottabban elvárja a magyar kormánytól ennek a megakadályozását, illetve azt, hogy ezt kötelező érvénnyel Magyarországra is kiterjesszék. Bár az önök Covid-politikája élen járt az értelmetlen lezárásokban, és olyan oltásokkal zsarolták az embereket a munkahelyük elvesztésével, amelyeket ha nem vettek fel, akkor ez a sors várt rájuk, ezekről aztán később kiderült, hogy Ursula von der Leyen sms-ben bonyolította le ezeknek a beszerzését az Európai Bizottság vezetőjeként a globális gyógyszercégek vezetőivel. Tehát a kártérítésekről, az emberek kártérítéséről kellene szólnia mostanság már inkább a közbeszédnek, ehelyett az újabb hatáskörelvonást kell megakadályoznunk.

A WHO már 2021-ben bejelentette ugyanis, hogy egy járványszerződést szeretnének elfogadtatni, és ennek a szövegezése már meg is kezdődött. Ebből világosan kiderül, és fehéren-feketén szerepel benne, hogy lesznek jogilag kötelező elemei a nemzetállamokra nézve, nem is akármilyenek. Például ezt a szerződést kellene alkalmazni minden később felmerülő járvány esetén, sőt ennek végrehajtását felügyelni fogja a WHO kifejezetten erre a célra létrehozott testülete. De még itt sem állnak meg, egyenesen jelentést kell adnia a magyar kormánynak a WHO felé azokról az emberekről, akik a WHO által javasolt megoldásokat kétségbe vonják, és itt kifejezetten nevesítik a vakcinákat is. Tehát az államnak kvázi jelentenie kellene a WHO felé, hogy kik azok az állampolgárok, akik nem fogadják el az ő megoldási javaslataikat.

A kérdésem az, államtitkár úr, hogy hajlandóke végre megvédeni a magyar embereket a globális nagytőke lobbijával szemben. Várom érdemi válaszát. (Taps a Mi Hazánk soraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage