DR. APÁTI ISTVÁN (Mi Hazánk): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Természetesen reagálnom kell Varga képviselő úr személyemet érintő verbális ámokfutására. Szeretném önt arról tájékoztatni végtelen örömmel, hogy egy Apáti mindig ereje teljében van, semmi bajom. Semmi bajom! Makkegészséges vagyok, és egyébként a mozgáskultúrám és a mozgáskoordinációm is kifejezetten rendben van, bizonyos élethelyzetekben célirányos, nincs ezzel a világon semmi gond. (Varga Zoltán: Örülök neki!)

Önnek az fáj, képviselő úr  és nem is reagált, a hallgatást beleegyezésnek veszem , hogy hogyan szabotálják el önök a debreceni akkumulátorgyár elleni tiltakozást. Nemcsak arról van szó, hogy egy hallgatólagos vagy kifejezett alku keretében az LMP-t vagy a Momentumot próbálják…  hát, ők is elég fékezett habzással adják elő a tiltakozást, hanem arról van szó, hogy valószínűleg önök megegyeztek valamilyen formában, hiszen gyakorlatilag semmit nem csinálnak. Hogy milyen szinten köttetett ez a megegyezés, azt nem lehet tudni.

Láthatjuk, Varga képviselő úr elhagyta az üléstermet. Csak a történeti hűség, a tévénézők, az interneten minket követők és a jegyzőkönyv kedvéért mondom el, hogy Varga képviselő úr elhagyta az üléstermet, pedig oly nagy hévvel szokott támadni mindenkit. Egyébként egy kiváló színészi képességekkel megáldott képviselőről van szó. (Nacsa Lőrinc: Á, közepes!) Mond érdekeseket, időnként okoz némi jókedvet, csak én vártam volna, hogy beszálljon ebbe a vitába, és legalább a védekezésnek egy látszatát valahogy előadja, hogy mit nem csinál az úgynevezett Demokratikus Koalíció a debreceni akkumulátorgyár kapcsán. Hát, még azt sem lehet elmondani, amit annak idején az ő főnöke, Gyurcsány Ferenc mondott egy másik vitában, hogy a rajtakapott gyermek felháborodása érthető, ám de oktalan. Ő még csak fel sem háborodott. Köszönöm. (Taps a Mi Hazánk soraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage