CSÁRDI ANTAL (LMP): A kerületi önkormányzat független szakértőt kért fel, és a szakvélemény szerint a lőtér zajkibocsátása a megengedett határértéket meghaladja. Én nem tudom, mit gondolnak, képviselőtársaim, de azt gondolom, egyáltalán nem normális helyzet, hogy a Péceli úti lőtérről származó szabadtéri lövések zaja a környező házakban még zárt ablaknál is elviselhetetlen terhet jelent.

Az ügy kapcsán három kérdésem van a Belügyminisztériumhoz. A belügyi állomány tagjai használjáke vagy használtáke hivatalos formában a lőteret? A Belügyminisztérium fennhatósága alá tartozó kerületi rendőrkapitányság milyen indokból tűri el és asszisztál a lőtér folyamatos jogsértéseihez? Valamint: vane esély arra, hogy a kormány végre lép és bezáratja a lőteret az ott élők nyugalma érdekében?

Zárásképpen engedjék meg, hogy még egyszer elnézést kérjek, nem volt szándékos a dolog, ugyanakkor, azt gondolom, mégis jól prezentálta azt, hogy mit hallgatnak minden este az ott élők, és hogy hogyan kell nekik nevelni a gyermekeiket, és hogy kell a mindennapi életüket szervezni ilyen zaj mellett. (Dr. Apáti István: Teljesen véletlen!)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage