SEBIÁN-PETROVSZKI LÁSZLÓ (DK): Sajnos nem tudom  köszönöm szépen, elnök úr , sajnos nem tudom elfogadni a választ, ugyanis gyakorlatilag egyetlenegy mondattal nem reagált azokra a kérdésekre, arra a problémára, amit feltettem, ellenben jó néhány olyan mondat elhangzott, amit ki kell emelnem, mert önmagában felháborítónak tartom.

Azt mondja, hogy a lakosság is jól jár  elhangzott ez az ön szájából. Hogy járna jól a lakosság, amikor 13 százalékot elveszít, 13 százaléknyi extra adót vet ki a kormány a bankbetétekre és egyéb vagyontárgyaikra? Miért járna jól ezzel a lakosság?! Értem én az ön logikáját, hogy a bankok, illetve a kormány jól jár, mert be tudott vonni forrásokat, csak éppenséggel ugyanezt csinálták a kormányra kerülésük után a magánnyugdíjpénztárakkal, akkor is azt mondták, hogy majd a gazdaságnak ez jó lesz, aztán huss, 3000 milliárd eltűnt.

Semmilyen módon nem tudom ezt a választ elfogadni, hiszen nem arról szólt, hogy az embereknek miért jó ez. Miért lenne jó egy adóemelés, egy új adó kitalálása ebben a kategóriában? Tehát semmilyen módon nem tudom az államtitkár úr válaszát elfogadni. Köszönöm szépen. (Taps a DK padsoraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage