KUNHALMI ÁGNES, az MSZP képviselőcsoportja részéről: Nagyon szépen köszönöm. Tisztelt Elnök Úr! Hát, bár most már vezérszónoki körök vannak még, de azt hiszem, hogy a vita rendesen elindult.

Azt mondja Hollik István: az ellenzék hazudik, a civilek hazudnak, a szakszervezetek hazudnak. (Nacsa Lőrinc: Nem mondott ilyet!  Hollik István: Nem!) Ezt mondta. (Az elnök csenget.)

Azért mondtam le, mert úgy éreztem, becsaptuk a tanárokat  Gloviczki Zoltán évekkel ezelőtt ezzel mondott le és hagyta el önöket. De mai hír, hogy a Telexnek véletlenül a Klebelsberg Központ rossz e-mailt küldött el, ahol is Maruzsa Zoltánnak, jelen előterjesztés elővezetőjének azt írja (Szabó Timea tapsol.), hogy „nagy nehézségekben lennétek, ha mindig csak a színtiszta igazat kellene mondani”. Hallja ezt, Hollik úr? Ki hazudik? (Hollik István: Ti!) Ha valaki kikéri utána közérdekűben, akkor ránk ragad a hazugság  mondta Maruzsa Zoltán (Szabó Timea: Jaj, jaj!), vagy írta. Hollik úr, KDNP, Fidesz! (Az elnök csenget.) Ki hazudik? Ki hazudik a propagandában? (Közbeszólások a kormánypártok soraiban: Ti!  Gyurcsány Ferenc!) Ki volt az? Maga a miniszterelnök úr, aki visszavonta…

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage