SEBŐK ÉVA (Momentum): Köszönöm szépen. Most, hogy így Szeberényi úr megszólított, gyorsan reagálnék is. Én alapvetően munkaügyes vagyok, és én Békés megyéből származom. Békés megyében az elmúlt évben tönkrement az AKG, ami egy nagy munkáltató volt, most jelentette be a csoportos létszámleépítést a Guardian, és folyamatosan küldik el az embereket a Cerluxtól. Önök egy olyan oktatási és gazdasági modellen dolgoznak, amely az ilyen típusú, sebezhető szektorokat próbálja ellátni dolgozókkal.

Parragh barátjuk nagy lelkesedésére önök egyszer használatos munkavállalókat próbálnak a magyar fiatalságból csinálni. Ez az, ami ellen felszólaltam, ez az, amit gyorsít az a törvény is, ami most előttünk van.

Egyébként pedig, hogy ki mivel foglalkozzon: én akárhányszor önre nézek, nekem mindig eszembe jut, hogy ön az a kukaügyi alpolgármester, aki évekig nem tudta Kecskemét szeméthelyzetét megoldani. (Dr. Szeberényi Gyula Tamás közbeszól.) Nem tudom komolyan venni, amit ön mond nekem. Köszönöm szépen. (Közbeszólások a Fidesz soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage