DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen. Hát, világosan látszik, hogy az önök elképzelése más, mint amit mi gondolunk. Mi a Jobbik-Konzervatívoknál úgy gondoljuk (Derültség, közbeszólások a kormánypárti oldalról.), hogy kiemelt kormányzati feladatnak kell lennie annak, hogy tisztességes bért kapjanak a magyarok; önök ezzel szemben a munkaerőimportra alapoznak. Szerintünk a tisztességes bérekre azért van szükség, mert egy normális Magyarországot kell létrehozni, ahol meg kell szüntetni akár az országon belüli bérkülönbségeket is. Látjuk, hogy Békés megye és az ország nyugati fele között mekkora különbség van, és azért is indítottunk kampányt, hogy nemcsak ezt, hanem az Európával és a környező országokkal szembeni különbséget is meg tudjuk akadályozni.

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Tisztességes bér után lehet normális életet élni, akkor van lehetőség az inflációval felvenni a versenyt. Nem arra szabad és nem arra kell önöknek sem alapozni, hogy kiszorítsák a magyar munkavállalókat, letörjék a béreket, ezáltal kevesebbet keressenek a magyarok, hanem hogy tisztességes bért kapjanak.

Tisztelt Miniszterelnök Úr! A mi koncepciónk egy normális Magyarország koncepciója  az önök koncepciója egy bevándorlóország koncepciója. (Moraj és derültség a kormánypárti oldalon.  Rétvári Bence: Ezt te sem gondoltad komolyan!)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage