DR. LATORCAI CSABA, a Miniszterelnökség államtitkára: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselő Úr! A DK képviselői észre se vették, hogy hogyan buktatták le magukat. Hangsúlyozták és többen is elismerték, hogy ők azok, akik nem járulnak hozzá ahhoz, hogy ezek a források megérkezzenek, és itt beszéltek mindenfajta tolvajlásról, lopásról.

Tisztelt DK-s Képviselő Asszonyok és Urak! Visszautasítom, hogy tolvajnak nevezzék a magyarországi kis- és közepes vállalkozásokat (Kálmán Olga: Nem! Titeket!); visszautasítom, hogy tolvajnak nevezzék a pedagógustársadalmat; ők kapnák ezeket a forrásokat. (Kálmán Olga: Az a baj, hogy nem!) Tőlük veszik el, nem mástól!

Keresztes képviselő úrnak pedig köszönöm a konstruktív hozzáállást; remélem, hogy ez fokozódni fog. Eddig a tíz szükséges törvénymódosításból, amit az Európai Bizottsággal történő megállapodás érdekében kellett elfogadni az Országgyűlésben, kettőt sikerült az LMP-nek támogatni; háromnál tartózkodtak; ötnél részt sem vettek a szavazásban. Remélem, hogy a későbbiek során, ha lesznek, akkor nagyobb erővel fogják támogatni a kormány javaslatait.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage