DÚRÓ DÓRA (Mi Hazánk): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Döbbenetes, hogy a kormány és a Köztársasági Elnöki Hivatal is úgy tesz, mint ha nem is lett volna ENSZ Közgyűlés, pedig ha a pandémiaszerződést és az ehhez kapcsolódó dokumentumokat elfogadják a WHO égisze alatt, az rendkívül brutális mértékben fogja a magyar nemzeti szuverenitást sérteni és az emberi szabadságot korlátozni.

A világtörténelemben először szerepel egy ilyen nemzetközi dokumentumban a világkormányzás kereteinek megalapozása. Szó szerint ezt írták le benne, és  idézem  arra készül a WHO, hogy felülbírálhassa a szuverén nemzetek egészségügyi intézkedésekkel kapcsolatos döntéseit. A nyári ülésszak során igyekeztem a Külügyminisztériummal erről egy értelmes párbeszédet kezdeni, de az államtitkáruk sajnálatos módon legyurcsányistázott engem. Remélem, hogy ön nem ezen a szinten van, miniszterelnök úr. (Derültség és közbeszólások a DK padsoraiban.)

Arra kérem, miniszterelnök úr, hogy biztosítsa a magyar embereknek, hogy tiltakozzanak a világkormány létrehozása ellen! Azt kérem, miniszterelnök úr, hogy a magyarok egészségügyi adatait semmilyen, pláne nem a Big Pharma által nyíltan pénzelt nemzetközi szervezetnek ne adják ki. Azt várjuk el, miniszterelnök úr, hogy ne engedjék meg, hogy egy etióp marxista terrorista  Tedrosz Gebrejeszusz  veszélyhelyzetet hirdethessen ki Magyarországon, és dönthessen arról, hogy milyen egészségügyi intézkedéseket kell a magyar államnak kötelezően végrehajtania.

Azt várjuk el, miniszterelnök úr, hogy ne vezessék be Magyarországon a globális egészségügyi bizonyítványokat, és ne kapjon a WHO ellenőrzési jogokat nemzeti erőforrások felett, mert ezek mindegyike szó szerint szerepel ezekben a dokumentumokban, amelynek az egyikét már el is fogadták az ENSZ Közgyűlésen.

Első körben november 30-áig van lehetősége a magyar kormánynak is tiltakozni ezen tervek ellen, illetve a végső elfogadásukra jövő év májusában kerül sor akkor, ha önök nem lépnek fel az ENSZ-ben, illetve minden nemzetközi színtéren ezzel szemben. És ezt nemcsak a saját pártom nevében kérem öntől, miniszterelnök úr, hanem annak a több tízezer embernek a nevében is, akik már csatlakoztak a Mi Hazánk Mozgalom aláírásgyűjtéséhez ebben az ügyben.

A globalistákkal való szembenállás mellett a gazdaságunknak az élelmiszer-önrendelkezésre való áttérése is rendkívül fontos ahhoz, hogy meg tudjuk védeni a szuverenitásunkat, illetve Szlovákiához hasonlóan Magyarországon is szükség van arra, hogy a készpénzhasználat jogát az Alaptörvényben védjük meg.

És szeretnék még egy olyan ügyre rátérni, miniszterelnök úr, amiről ön fájó módon egyáltalán nem beszélt, én viszont meg fogom tenni, ez pedig a demográfia kérdése. Az elmúlt harminc évben a tudatos gyermektelenség ideológiája Magyarországon is megjelent, és elképesztő mértékű változás állt be a családok összetételében. 1990-ben Magyarországon a harmincéves nőknek mindössze 13 százaléka volt gyermektelen, most már, miniszterelnök úr, 56 százaléka. Egy szja-kedvezmény kevés lesz ahhoz, hogy ezen változtatni tudjunk.

Ön arról beszélt a Kossuth rádióban tíz nappal ezelőtt, hogy szemléletváltásra van szükség ezen a téren, és ezzel jómagam is nagyon nagy mértékben egyetértek, de miniszterelnök úr, ha valakinek, hát önnek és a kormányának lett volna és lenne bőven erőforrása arra, hogy élen járjon ebben a szemléletváltásban. Önnek tiszta a lelkiismerete? Ön úgy érzi, hogy mindent megtettek azért, hogy a magyar fiatalok a családot az életük leggyönyörűbb küldetésének, kihívásának tekintsék? Én őszintén hiszek abban, miniszterelnök úr, hogy egy nő számára nincs gyönyörűbb érzés, mint hogy életet ad valakinek. És abban is őszintén hiszek, hogy nincs férfiasabb kihívás, mint apának lenni. De szemmel láthatóan a mi fiataljaink nem így érzik. Minden harmadik magyar fiatal tudatosan gyermektelen akar maradni.

Mit tettek önök azért, hogy ez megváltozzon? Mit tesznek azért, hogy ez ne így legyen? Mert önöknek 2010 után szemmel láthatóan volt családpolitikai stratégiájuk, és most, szemmel láthatóan, miniszterelnök úr, nincsen! A CSOK helyett hónapokig nem tudnak megszülni semmit, kapkodnak, ad hoc jelentgetnek be dolgokat. És azok a súlypontok, amelyeket a 2010-es években a családpolitika középpontjába állítottak, ma már helytelenek. Nincs most arra időm, hogy ezt kifejtsem részletesebben, de ha megengedi, akkor írásban eljuttatok egy összefoglalót erről, mert újfajta megoldásokra van szükség, mert egy nő élete ma már egészen más, mint amilyen 1990-ben volt, de egészen más ahhoz képest is, mint amilyen 2010-ben volt.

És tudja, miért beszélek erről a kérdésről ilyen hosszan? Mert tavaly a magyar lakosság lélekszáma 90 ezerrel  90 ezerrel!  csökkent. Tudja, mikor volt ilyen utoljára? 1956-ban. 1956 óta nem szenvedett el Magyarország akkora népességcsökkenést, mint amit a 2022. évben. Akkor 200 ezer ember elmenekült innen a kommunisták miatt; tavaly 90 ezerrel csökkent a népességünk. És ez nem a születések és a halálozások számának radikális megváltozásából ered, hanem ebből a 90 ezer emberből 50 ezren elhagyták Magyarországot. (Orbán Viktor közbeszól.)

Akkor, amikor önök 500 ezer vendégmunkás betelepítését tervezik Magyarországra tíz éven belül, innen az emberek elmennek Nyugatra. Lakosságcsere zajlik. De nekünk nincsen szükségünk ezekre a vendégmunkásokra! Nekünk azokra a magyarokra van szükségünk, akik elmennek innen, miniszterelnök úr! Ne hajtsanak végre lakosságcserét, mert akkor Magyarország egy másik ország lesz.

A KSH előrejelzései szerint 2050-ben 8 és fél millióan fogunk lakni Magyarországon, és a lakosság 40 százaléka lesz eltartott, és ha ezt a vendégmunkás-betelepítést valóban végrehajtják, akkor nagyjából a lakosság 15 százaléka idegen kultúrából fog érkezni. Ez az önök ajánlata a magyaroknak?

(14.10)

Radikális változtatásra van szükség a családpolitikában, miniszterelnök úr, mert ha ezt a politikát folytatják, akkor Magyarország nem lesz olyan, mint amilyen most. Mi a mostanit szeretnénk megvédeni és gyarapítani, ezt várjuk el önöktől is. Köszönöm a figyelmet. (Taps a Mi Hazánk soraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage