DR. ORBÁN BALÁZS, a miniszterelnök politikai igazgatója: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Asszony! Arról kell önt tájékoztatnom, hogy nem, nem erről szól a kormányrendelet, tehát mielőtt el tetszenének rohanni a Donáti utcába, és az Alkotmánybírósághoz tetszenek fordulni, azt javaslom, előtte tessenek jogi szakértőkkel konzultálni, és akkor talán a megfelelő bürokratikus köröket is meg lehet spórolni.

Az ön által felvetett téma egyébként nagyon fontos, a magyar környezetvédelmi előírások minden beruházás tekintetében  és így van ez a dunaújvárosi átállítás kapcsán is  az egyik legszigorúbbak az Európai Unióban, ebben a tekintetben a kormány nem tűr és nem is köt kompromisszumot. De azt gondolom, ez egy olyan kiemelt jelentőségű projekt, amelynek a sikerre vitele pártpolitikai hovatartozástól függetlenül az egész ország érdeke. (Az elnök csengetéssel jelzi az időkeret leteltét.)

Nagyon örülök annak, hogy önök kiemelt figyelemmel követik ezt a projektet. Arra kérem önöket, hogy a további akadályoztatása helyett…

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage