NACSA LŐRINC (KDNP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Ezúton is gratulálok miniszter úrnak és önnek is az új feladathoz, kihívásokhoz, hiszen nem egyszerű abban a brüsszeli ellenszélben harcolni, ahol még a magyar baloldali EP-képviselők is azon dolgoznak, hogy hazánknak rosszabb legyen, hogy ne kaphassák meg a magyar emberek, a magyar pedagógusok, a vállalkozások és a családok a nekik járó uniós forrásokat, a milliárdos Gyurcsány házaspár nem szeretné, hogy 850 ezer forintot keressenek a pedagógusok.

Ma is elismerte Gyurcsány Ferenc itt, a parlamentben, hogy pusztán politikai zsarolásról van szó, semmi köze a jogállamisági feltételeknek semmilyen uniós pénzekhez. (Közbekiáltások a DK soraiból: Hazudik! Hazudik!) Ezek a pénzek Magyarországnak járnak, az uniós soros elnökség megrendezése és megszervezése jár.

Köszönjük azoknak, akik már előkészítő feladatokat végeznek ezzel kapcsolatban akár az ön minisztériumában is. A magyar embereknek pedig teljesen egyértelmű most már, hogy a magyar érdekek megvédésében Brüsszelben csak a Fidesz-KDNP kormányra számíthatnak, a dollárbaloldal számtalan alkalommal elárulta már a nemzeti érdeket Brüsszelben. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage