TOROCZKAI LÁSZLÓ (Mi Hazánk): Köszönöm a szót, elnök úr. Úgy tűnik, hogy a magyar Országgyűlésben önök mindannyian föladták a nemzetállami koncepciót, a magyar Magyarország koncepcióját. Ebben bűnösek a kormánypártok és az ellenzéki pártok is, és ezt mindjárt bizonyítani is fogom.

Nem tudom, hogy önöknek vane halvány sejtésük, fogalmuk arról, hogy mi zajlik jelenleg a magyar-szerb határ közelében, Dél-Magyarországon. Konkrétan abban a térségben anarchia van, átvették az irányítást egykori migránsokból, marokkói, szíriai, afgán migránsokból álló bűnbandák, akik felfegyverkezve, gépkarabéllyal sétálnak az úgynevezett ideiglenes határzár mellett, a kerítés mellett, és most már rendszeresen tüzelnek a magyar határt védő rendőrökre. Mi, akik ott élünk közvetlenül a kerítés mellett, mindennap halljuk ezeket a lövéseket, és ami egészen megdöbbentő, hogy a rendőrség azt a parancsot kapja, hogy amikor elkezdenek tüzelni a kerítésnél a Magyarországra betörő terroristák, akkor a rendőröknek onnan menekülni kell. Tehát minket, akik ott élünk Dél-Magyarországon, mórahalmi, röszkei, ásotthalmi vagy akár homorúdi lakosok, magunkra hagyott a magyar állam, magunkra hagyott a magyar kormány. Önöknek be kellene ismerniük, hogy nem működik ez a rendszer.

Amikor én annak idején azt kértem Orbán Viktor miniszterelnök úrtól, hogy valamiféle határőrséget állítsanak fel, mert katonai erővel kell megállítani ezt a terrort, akkor nem azokra a határvadász századokra gondoltam, amelyeket alulfizetnek. Ezért nem tudták önök fölállítani még a megfelelő létszámban sem ezeket az erőket.

Mi mit követelünk? Nekünk konkrét, egyértelmű céljaink, megoldási javaslataink vannak. Az első  és most közvetítem az ott élő emberek javaslatát, akik arra kértek , hogy tüntessünk a magyar határon, mert számukra teljesen elfogadhatatlan az, hogy a törvényeket betartó magyar állampolgárok, valamint a szerb és egyéb uniós állampolgárok órákat várakoznak a törvényes határátkelésnél a határon, miközben az ide betörő bűnszervezetek egy perc vagy öt perc alatt átjutnak az úgynevezett határzáron. Tehát konkrét megoldási javaslatokat hozok önöknek a frontvonalból.

Ez úgy kezdődik, hogy azonnal vezényeljék a honvédséget a határra. Nem értjük, hogy ha korábban ezt megtették, akkor most miért nincsenek ott a magyar katonák. Még egyszer jelzem, hogy gépkarabéllyal lőnek a magyar határt védő rendőrökre. Erre mit mond a magyar kormány? Hogy több polgárőrt kell odaküldeni. Hát, komolyan, az ember esze megáll! Polgárőröket fegyvertelenül? Vagy akár rendőröket? Hát, nem a rendőrök életét kell kockáztatni, hanem katonákat kell odaküldeni. S abban a pillanatban, ahogy gépkarabéllyal tüzelnek rájuk, azonnal tűzparancs, és viszonozzák a tüzet. Ez nem lehet kérdés sehol, a világ egyetlenegy pontján sem lehetne kérdés.

Emellett fölháborító és elfogadhatatlan az, hogy önök a külföldi embercsempészeket szabadon engedik. Vissza kell őket zárni a börtönökbe! Igen, a finanszírozást meg kell oldani. Például dolgozzák le azt a kárt, amit a határon okoznak. Ne a magyar adófizetők fizessék a kerítés mindennapi megjavítását, hanem javíttassák meg ezekkel a rabokkal. Kobozzák el a pénzt, mert több ezer euró van a betörő migránsoknál, amivel a bűnszervezeteket táplálják. Önök nem hajlandók elkobozni ezt a pénzt. Ne a magyar adófizetőkkel fizettessék meg a határőrizetet, hanem a migránsokkal fizettessék meg! Ki kell mondani, hogy az illegális migráció bűncselekmény. Tehát ne visszataxizzák őket a szerbiai oldalra, hanem zárt táborokba kell őket zárni, le kell folytatni a megfelelő eljárásokat, és akit nem fogad vissza a küldő ország, azt el kell küldeni egy afrikai országba. Keressenek ehhez partnereket úgy, mint ahogy a brit kormány a ruandai kormánnyal tudott ilyen egyezséget létrehozni.

Aztán beszélni kell arról is, hogy eközben önök visszavonták a vendégmunkásokról szóló törvényt. A vendégmunkásokról szóló törvény visszavonása nyilvánvalóan a társadalmi nyomás, a Mi Hazánk Mozgalom erősödése és egyéb szempontok miatt következett be. De ettől még nincs megoldva a probléma! Önöknek a gazdaságpolitikájukon kellene változtatni. Azért kellene a gazdaságpolitikájukon változtatni, mert a magyarokat haza kell hozni külföldről, magasabb bérek kellenek, és nem akkumulátorgyár-nagyhatalom koncepciójában, nem globális nagyvállalatokban kellene gondolkozni, hanem a magyar kkv-szektorban, a magyar dolgozóban, a magyar mezőgazdaságban, a magyar gazdában, a magyar produktumokban, és ehhez önöknek piacot kellene találni. Ez lenne az önök feladata ahelyett, hogy most majd toldozgatják-foldozgatják ezt a jogszabályt. Ez nem lesz megoldás!

S mivel azzal kezdtem a felszólalásom, hogy a kormánypártok mellett az összes itt jelen lévő ellenzéki párt kivétel nélkül feladta a nemzetállami koncepciót, hadd szóljak arról még két szót, hogy a DK-tól a Momentumon keresztül a Jobbikig az idén nyáron Brüsszelben mindenki kivétel nélkül megszavazta a migránskvótát, a betelepülők, akár az erőszakos betelepülők szétosztását, tehát Magyarországra való telepítését is. S önök folyamatosan az amerikai nagykövettől várják  járnak hozzá vacsorázni  a parancsokat, az utasításokat, pedig az ő politikáját pontosan tudjuk gender- és migrációkérdésben is. Köszönöm szépen. (Taps a Mi Hazánk soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage