NOVÁK ELŐD (Mi Hazánk): Köszönöm a szót, mélyen tisztelt elnök asszony. Nacsa Lőrinc kormánypárti képviselő megint hazudott, aztán úgy látom, hogy le is lépett gyorsan. De azért a jegyzőkönyv kedvéért is tegyük tisztába, hogy amit ő mondott, miszerint szerintem nem fontos elítélni a terrorizmust, és ezért nem szavaztam meg az egyoldalúan Izrael melletti kiállásokat, természetesen hazugság. Sőt, nagykoalíciós összefogással szavazták le a Mi Hazánk Mozgalom módosító javaslatait, melynek indokolása pontosan úgy kezdődik, olvasom, mert olvasatlanul szokták önök leszavazni a módosító javaslatainkat: „A terrorizmus minden formáját elutasítja a Mi Hazánk, mélyen elítéljük a fegyvertelen civilek lemészárlását. Ilyet a hosszú évtizedek óta tartó izraeli-arab konfliktus során mindkét fél részéről láttunk. Izrael és Palesztina esetében az ENSZ által is szorgalmazott kétállami megoldást támogatjuk. A soha nem látott pusztítást hozó harmadik világháború felé tartunk, ezt kell megakadályozni. Magyarországnak nem volna szabad beavatkoznia. Meg kell állítani a háborús őrületet, mert minden kioltott élet valójában csak a globális irányítók érdekeit szolgálja.”

A Mi Hazánk Mozgalom ilyen indokolással nyújtott be módosító javaslatot például annak érdekében, hogy azt a mondatot, miszerint „az Országgyűlés elítéli a Hamász Izrael ellen intézett terrortámadását”, egészítsük ki, tehát nem azt mondtuk, hogy töröljük, hanem egészítsük ki azzal, hogy elítéljük Izraelnek a Gázai övezet ellen intézett terrortámadását is, és szeretnénk együttérzésünket is kifejezni.

Tehát a hazugságokat vissza kell utasítanunk, sőt éppen a kormánypártok azok, amelyek nem támogatják például Magyarországon a komolyabb veszélyt jelentő szélsőbaloldali Antifa terrorszervezetté nyilvánítását is, pedig a szervezet a lakosság megfélemlítése érdekében Európa-szerte és már Magyarországon is szervezetten erőszakos bűncselekményeket követnek el ártatlan emberekkel szemben, akiket találomra bántalmaznak az utcán brutálisan.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage