DR. APÁTI ISTVÁN (Mi Hazánk): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselőtársaim! Feltétlenül reagálnom kell Varga Zoltán rendkívül súlyos verbális ámokfutására, amely egyébként a becsület csorbítására fokozottan alkalmas tényeket is tartalmazott.

Nagy tanítómesterének, a gyakran mámoros hangulatban lévő Gyurcsány Ferencnek egyik korábbi, még miniszterelnökként tett felszólalásából szeretnék idézni szó szerint, válaszolni önnek: „A rajtakapott gyermek felháborodása érthető, ámde oktalan”. Tehát önök lebuktak, tisztelt képviselő úr, egy szóval sem cáfolta, lepacsiztak a Fidesszel Debrecenben legalábbis. Egyébként is az nem esik nehezükre, mind a ketten globalista pártok alapvetően, tehát végül is, ha választani kell, akkor mégis mindenképp a globalista érdeket választják.

Sem iskolai végzettségben, sem semmilyen, egyéb lényeges szempontból nem vagyok alávalóbb önöknél, önnél egészen biztos, hogy nem (Varga Zoltán: És szebb is.), és maradjunk annyiban, hogy amikor ön… Az biztos, hogy szebb is vagyok, ezt nyugodtan aláhúzhatjuk két vonallal, bár a csigától gyorsabban futni nem nehéz e tekintetben, ezt is hozzá kell tenni. És figyeljen csak, képviselő úr, amikor ön még a haverjaival, a kommunista hazaáruló haverjaival szivattyúzta a pénzt, én már akkor is embereknek segítettem a keleti végeken, a köztisztviselői ranglétra legalsó fokáról elindulva, már rég akkor segítettem nekik.

Ami pedig a nácizást illeti, nem tudom, hogy önök itt a folyamatos mellébeszélés közepette vagy ön például életében hány cigány embernek adott munkát, megélhetést, kenyeret. Mert a mi családi gazdaságunk nagyon soknak ad, a mai napon is adott, és az elmúlt 15-20 évben is folyamatosan adott, úgyhogy ön nekünk a cipőpucolónk sem lehetne. Egyébként meg sem engednénk, meg hála istennek, rá sem vagyunk erre szorulva.

Úgyhogy arra kérem önt, hogy válogassa meg a szavait, mert akár mondhatom ezt magamra, akár a Mi Hazánkra, mi pontosan annyira vagyunk nácik és szélsőségesek, mint amennyire önök becsületesek, rossz kommunisták. (Varga Zoltán: Belegabalyodtál.  Dr. Apáti István: Nem gabalyodtam bele, lepacsiztatok.  Barkóczi Balázs tapsol.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage