DR. FERENCZ ORSOLYA (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Szeretném jelezni, hogy igazából gondolkodtam, hogy most személyes megtámadtatásként vagy normál időkeretben  köszönöm, elnök asszony, a lehetőséget, hogy szót adott , de azt gondolom, hogy egy egyszerű válaszként nem szeretném a személyeskedést még a hozzászóláskérésben sem folytatni.

Én végtelenül sajnálom azt, egyébként szeretném megköszönni Keresztes László Lórántnak azt a szakmaiságot, ami a hozzászólásában jelen volt, és ezzel szemben szeretném jelezni, hogy az önök hozzászólásában, pont az előttem elhangzott hozzászólásban pedig ennek nyoma sem volt. Abból a durva politikai, akár a személyeskedésig, sértegetésig menő méltatlan hozzászólásból, ahogy ön itt e jobb sorsra érdemes és szebb hozzászólásokat is látott falak között megtette az előző hozzászólását, azt kell hogy mondjam, az mutatkozik meg, hogy önöknek fogalma nincs arról  szerintem lehet, hogy sem a törvényjavaslatot, sem a módosító javaslatokat nem olvasta el , mert semmilyen relevanciája nem volt annak, amit ön itt mondott, ahhoz képest, amiről itt beszélgetünk.

Nagyon-nagyon sok mindenről lehet beszélni. Lehet beszélni arról, amit Keresztes László Lóránt elmondott, hogy óriási problémával néz szembe az egész emberiség egyébként, amely probléma egyébként növekedni fog, és folyamatosan után kell majd követnie a legkülönfélébb nemzeti és nemzetközi szabályozásoknak ezt a problémát. Ez azt jelenti, hogy ez a problémakör nem fog egy módosítással véget érni, hanem újra és újra aktualizálni kell az adott helyzethez, és a kormány pontosan ezt próbálja ellátni. Sok mindent lehetett volna, még bírálni is, nyugodtan, tegye meg, de szakmailag!

Az, hogy ön, mondjuk, személyesen most engem, mert én vagyok most a vezérszónoka ennek a területnek, elkezd ilyen méltatlanul gyalázni, politikai pamfleteket vagdos itt a fejünkhöz, ahelyett, hogy érdemben tudott volna hozzászólni ehhez a kérdéshez, ez az ön szegénységi bizonyítványa és az egész frakciójáé. Köszönöm. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage