ANDER BALÁZS (Jobbik): Államtitkár Úr! Nagyon fontos dolgok azok, amelyekről beszélt, ezek támogatandó dolgok, de nagyon kevesek.

Az a helyzet, hogy nem mi voltunk az az ellenzéki párt, amelyik hisztizett amiatt, hogy bevezették az iskolaőri intézményt, hiszen tisztában vagyunk a valósággal, tudjuk, hogy van olyan intézmény, ahova sajnos tűzoltási jelleggel szükséges az ilyesmi is. És mi voltunk azok, akik elfogadtunk egyébként a gyermekvédelmi törvényt is, mert azt mondjuk, hogy a pedofilokra a legsúlyosabb büntetést kell kiróni, és ezért mondtuk azt, hogy Kaletát meg a hozzá hasonlókat nyugodtan ott lehetett volna hagyni Peruban, hadd kapja meg ott valamelyik börtönben azt, amit egyébként megérdemel.

És azt is mondjuk konzervatív alapon, hogy bizony a gender-indoktrinációra nincsen szükség az iskolákban, és ez nem összekeverendő a felvilágosítással. Államtitkár úr, az ön válaszából viszont hiányzott az, hogy végre mikor becsülik meg erkölcsileg és anyagilag a pedagógusokat, valamint a gyermekvédelmi és szociális területen dolgozó dolgozókat, akik egyébként ezzel az egész problémával nap mint nap szembesülnek. Nagy szükség lenne erre is, és éppen ezért ezt a választ sajnos nem tudom elfogadni. Köszönöm. (Taps a Jobbik padsoraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage