ELNÖK: Köszönöm szépen, miniszterhelyettes úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Ezzel a kérdések végére érkeztünk.

Most soron következik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2022. évi egységes költségvetésének végrehajtásáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. A Költségvetési Bizottság által benyújtott előterjesztés T/4090. számon a Ház informatikai hálózatán valamennyiünk számára elérhető.

Megkérdezem az előterjesztőt, Szűcs Lajos képviselő urat, kíváne felszólalni. (Dr. Szűcs Lajos: Nem.) Nem kíván felszólalni. Ennek megfelelően 15 perces időkeret áll majd rendelkezésére a zárszóban a vitában elhangzottak megválaszolására.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy a kormány képviselője jelezte, nem kíván álláspontot ismertetni a vita során. A kijelölt Kulturális Bizottság nem állított előadót. Most a képviselői felszólalások következnek majd a táblán megjelenő napirendi időkeretekben. Arról is tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy a vita során kétperces felszólalásra lehetőség nincs.

Kérdezem, ki kíván felszólalni. (Jelzésre:) Szabadi István képviselő úr, a Mi Hazánk képviselőcsoportjából. Kérem szépen az időkereteket a táblára felrakni. (Megtörténik.) Parancsoljon, képviselő úr!

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage