ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Képviselőtársaim! A módosító javaslatok benyújtására csütörtökön 16 óráig van lehetőség.

Tájékoztatom a tisztelt képviselőtársaimat és Balassa Péter képviselő urat, ő jelezte, hogy hozzá akart volna még szólni, jelzem, és ellenőriztettem az informatikán: nem történt bejelentkezés. (Balassa Péter: Jó.) Úgyhogy vagy csak egy nyomás történt, és a jóváhagyó gombot nem nyomta meg képviselő úr (Balassa Péter: Semmi gond, köszönöm.), de sem nálam, sem az ellenőrzésre szolgáló monitorokon ez a jel nem jelent meg. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a helyi önkormányzatok adósságrendezési eljárásával összefüggő törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. A kormány-előterjesztés T/6077. számon a Ház informatikai hálózatán valamennyiünk számára elérhető.

Bejelentem, hogy az előterjesztést nemzetiségi napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.

Most megadom a szót Dukai Miklós államtitkár úrnak, a Belügyminisztérium államtitkárának, a napirendi pont előterjesztőjének. Parancsoljon, öné a szó.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage