TOROCZKAI LÁSZLÓ (Mi Hazánk): Köszönöm a szót, elnök úr. Nem nagyon szeretem a „hazaáruló” és a „hazaárulás” szavakat mindig mindennel kapcsolatban elmondani, mert az utóbbi években, az utóbbi időszakban a magyar politikai közbeszédben szinte mindennapossá vált a hazaárulózás, és nagyon könnyen megkaphatja bármelyik parlamenti párt, bármelyik politikus ezt a bélyeget. De azért mégiscsak nagyon nehéz másnak nevezni azt, amit Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter és a mögötte felsorakozó balliberális pártok elkövettek, azért ezt a szuverenitásvédelmi törvénnyel kapcsolatban a legelején hadd szögezzem le.

Azért azt, hogy ma Magyarországon bevallják, és nem a Fidesz, nem a kormány és nem a hatóságok derítették ki, hogy legkevesebb 4 milliárd forintnyi dollárral támogatták meg a balliberális oldal kampányát, hanem az önök saját botcsinálta ügynöke, a magyar politika Mr. Beanje, Márki-Zay Péter volt olyan kedves (Ungár Péter: Egyetértünk!  Derültség a kormánypárti padsorokban.), hogy ezt fölfedte a magyar közvélemény számára…  ezért tudunk róla, ezért hivatkozhat a Fidesz például erre az amerikai finanszírozásra akkor, amikor szuverenitásvédelmi törvényt tár elénk, miközben ő maga nem védi a magyar szuverenitást. És majd mindjárt rátérek a Fidesz bűneire, még mielőtt túlságosan jól éreznék ők is magukat.

De azért azt mégiscsak szögezzük le, hogy abban az esetben, ha egy külföldi hatalom, amerikai, globális nagyvállalatok, pénzügyi, politikai és gazdasági körök finanszírozzák önöket…  hiszen nyilván nem csak ez a szerencsétlen Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely volt az, aki ezeket a pénzeket kapta, hiszen nyilván nemcsak 4 milliárd forintról, hanem sokkal több pénzről beszélünk, hanem önök mindannyian, akik felsorakoztak, egy koalícióba tömörültek, és ott álltak a miniszterelnök-jelöltjük mögött egészen a DK-tól a Momentumon keresztül a Jobbikig, Jakab Péterig mindannyian ott voltak ebben, önök is részesedtek a külföldi finanszírozásból. Ezt nagyon nehéz tehát másként nevezni, mint hogy hazaárulás.

De hogy miért álságos a Fidesz ezzel az egész szuverenitásvédelemmel, amire most hivatkozik, arra hadd mondjak néhány példát! Kezdjük azzal, ami nagyon aktuális, hogy november 30-áig kellene megnyilvánulnia a kormánynak a WHO-val kapcsolatban; tehát hogy át akarjae adni a magyar emberek egészségügyi adatait, ki akarjae szolgáltatni a magyarokat egy olyan világszervezetnek  Big Pharma , amit azok a gyógyszeripari cégek támogatnak, amelyek maguk is érdekeltek például az oltásbizniszben. Erről nem nyilatkozik a kormány, hiába küzd hónapok óta a Mi Hazánk Mozgalom, hiába gyűjtöttünk több tízezer aláírást, ilyenkor nem fontos a magyar emberek és Magyarország szuverenitása.

De gyorsan haladjunk tovább! Ebben az egész szuverenitási törvényben és ami körülötte van, alaptörvény-, alkotmánymódosítással együtt már elrejtették a csíráját annak, amit önök digitális állampolgárságnak neveznek. Azzal többek között ugyanazoknak az amerikai és más nemzetközi pénzügyi köröknek szolgáltatják majd ki a magyar állampolgárokat és a magyar állampolgárok adatait, akik finanszírozzák a balliberális oldal kampányát.

De itt van például a Meta, a Facebook, az Instagram tulajdonosának az esete. Évek óta hívom fel arra a figyelmet, hogy tegyen már végre valamit a kormány a magyar emberek, a magyar szuverenitás védelme érdekében. A magyar kormány semmit nem tesz az ilyen óriásvállalatok ellen. Jelenleg a Meta  csak hogy újra ismételjem magamat  egy magyarországi jogerős bírósági ítéletet nem tart be, amikor nem állítja vissza, mondjuk, az én Instagram-oldalamat. Ez önöket nem zavarja, hogy ilyen törvénytelenséget meg lehet ma Magyarországon tenni. Ne csodálkozzanak rajta, ha végül beleesik, mondjuk, a PestiSrácok oldala is az ilyen jellegű cenzúrába.

Aztán a legfontosabb: most önök a szuverenitásvédelem ernyője alatt teleplakátolják és kampányolnak folyamatosan azzal, hogy Ursula von der Leyen hogyan akarja a magyar szabadságot tönkretenni. Az önök szavazatával lett Európa, az Európai Unió vezetője Ursula von der Leyen (Közbeszólások az ellenzéki padsorokból, többek között: Így van!  Szégyenpad!), aki sms-ben bonyolította a vakcinabizniszt azokkal, akikkel a férjén keresztül üzleti kapcsolatban áll. Az önök szavazataival! Önök együtt szavaztak, a DK-val, az Amerikából finanszírozott Momentummal együtt 9 szavazattal lett Ursula von der Leyen az Európai Unió vezetője; a Fidesz nélkül nem lehetett volna az. Tehát ezért hazugság az önök plakátkampánya.

De sorolhatnám még. Önök nemcsak Ursula von der Leyen megválasztásakor, hanem például a jelenlegi izraeli-palesztin háború kapcsán is a DK-val, a Momentummal egy platformon vannak. Önök ugyanazt képviselik jelenleg is, amit a DK és a Momentum képvisel. És nagyon örülünk annak, hogy végre tűzszünet van, végre fogolycserére kerül sor. Ez nem önöknek köszönhető, és nem az önök politikájának köszönhető.

Aztán sorolhatnám azt, hogyan támogatták végső soron, minden kommunikációs trükkel ellentétben a szankciós csomagokat. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) És hosszú lenne, de öt percbe nem fér bele, hogy hogyan nem védik önök valójában a magyar szuverenitást. (Taps a Mi Hazánk soraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage