DR. VEJKEY IMRE (KDNP): Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Államtitkár Úr! Brüsszel tombol. Tombol, hiszen van itt Európában egy kis ország, Magyarország, amely a többiekkel ellentétben nem hajlandó úgy táncolni, ahogy Brüsszel és a Soros-birodalom fütyül.

Az már régóta nem tetszik nekik, hogy kerítéssel védjük külső határainkat, és zéró migrációt hirdettünk meg. Az sem tetszik nekik, hogy mindezek helyett családpolitikánk van, olyan, mely szembeszáll a genderideológiai őrülettel.

Az sem tetszik nekik, hogy nem szállítunk fegyvert Ukrajnába, hanem békét akarunk. Az viszont már nemcsak nemtetszést, hanem egyenesen riadalmat kelt a Brüsszel- és a Soros-birodalomban, hogy Magyarország ismét úgy dönt, hogy kikéri a magyar emberek véleményét, ezúttal már az országszuverenitást veszélyeztető uniós törekvésekkel összefüggésben is.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Mi fontosnak tartjuk kikérni az emberek véleményét, mert a Brüsszel-Soros-birodalom a háború okozta válságot felhasználva, vissza akarja lökni Magyarországot a Gyurcsány-korszakba, amikor a magyarok sorsáról külföldön döntöttek.

Magyarország azonban nem hajlandó úgy táncolni, ahogy ők fütyülnek, de ehhez nemzeti konzultáció által kifejezett széles körű támogatásra is szükségünk van. Ne feledjék, az állampolgárok szabadságának a nemzeti szuverenitás a feltétele, ezért fontos a nemzeti konzultáció sikere. Azon pedig ne csodálkozzunk, hogy a jó öreg dollárbaloldal a brüsszeli kórussal összhangban támadja a nemzeti konzultációt és vele együtt az elmúlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvényjavaslatot is.

Államtitkár úr, kérdezem, milyen következményei lehetnek Magyarország kiállásának a brüsszeli politikával szemben. Várom megtisztelő válaszát.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage