KUNHALMI ÁGNES (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Először is szeretettel üdvözlöm ügyvéd urat én is, és engedje meg, hogy a közösségem nevében szolidaritásomat fejezzem ki.

Személy szerint, mint Kunhalmi Ágnes egyetértek egyébként a harcával, és azt gondolom, államtitkár úr, az előző válaszából, hogy ő, ügyvéd úr nemcsak a saját érdekében harcol, hanem társai érdekében is harcol. Tehát ez közös ügyünk, azoknak is az ügye, akik ellenzéki padsorokban ülnek, és ezt felkarolják.

De mégiscsak egy rendkívüli ülésen vagyunk ma. És szeretnék erre reagálni, mert az ellenzéki padsorokból kevesen, esetleg Szabó Rebeka volt az, aki ezt említette, és mégiscsak van apropó felszólalni, hiszen rendkívüli ülés van.

A miniszterelnök nindzsának vallja magát, és nindzsakormányzásról beszél. Hát, az a véleményem, hogy a mai nap és ez a rendkívüli ülés is azt mutatja, hogy valójában elég sunyi és gyáva nindzsák maguk, mindahányan vannak. Sunyi, mert az utolsó pillanatban… (Az elnök kikapcsolja a szónok mikrofonját.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage