NOVÁK ELŐD (Mi Hazánk): Elnök Úr! Államtitkár úr, elfogadhatatlan ez a mellébeszélés. Nem Afrikáért kellene dolgozni, hanem a magyar emberek biztonságáért, ezért inkább a magyar honvédek a magyar határon kellene felsorakozzanak.

Gyermekgyilkosság önvédelemből? Államtitkár úr, erre az egyszerű kérdésre sem adott választ, inkább elkezdett itt gyurcsányozni. Gyurcsány Ferencet maguk nem számoltatták el, úgyhogy azzal kapcsolatban nem hiszem, hogy nekem volna beszámolnivalóm.

Ellenben ön arra sem adott választ, hogy miért nem támogatták december 7-én az ENSZ-ben, szégyenszemre 193 országból csak 12 volt, amelyik nemet mondott az izraeli visszaéléseket vizsgáló munkacsoport létrehozására. Pedig például az ENSZ amúgy osztrák emberi jogi főbiztosa is azt mondta: Izrael könyörtelenül bombázza és kollektíven bünteti a gázai civileket. A Gázai övezetben élő palesztinok totális borzalomban élnek. Apokaliptikusnak nevezte ezt a helyzetet. Éppen ezért az ön válasza sem elfogadható, mert ehhez asszisztálnak, mert a béke helyett Izrael háborúját, a népirtást támogatják. (Taps a Mi Hazánk soraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage