FARKAS SÁNDOR agrárminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Először is, meg szeretném köszönni a Törvényalkotási Bizottságnak a kiegészítő módosító javaslatait, amellyel elősegítették azt, hogy ez a törvény még tökéletesebb legyen vagy ezek a törvények még tökéletesebbek legyenek, ugye, 24 törvény módosítása került ebben az úgynevezett salátatörvényben beterjesztésre.

Itt a képviselő úr által felvetett horgászati és halászati kérdésekre csak annyit tudok mondani, hogy ezek több éve létező kérdéskörök, amelyekre megnyugtató választ még sosem tudtunk adni egymásnak. De én azt gondoltam vagy azt gondolom, hogy ennek megvitatására a legjobb hely a mezőgazdasági bizottsági ülés, ha ott  várhatóan  megfelelően előterjeszti ezeket a kérdéseket, és nyitott fülekre találnak ezek a kérdések, akkor biztos, hogy egy olyan javaslat is fog születni vagy születhetett volna, amivel ön elégedett lenne.

De azt azért el kell hogy mondjam, valóban egy nagyon széles társadalmi réteg, csoport számára a szabadidő hasznos eltöltését, szórakozását szolgálja a horgászat. A halászatról már nagyon sokszor vitatkoztunk, nagyon sok szót ejtettünk ebben a házban, ezt megismételni nem akarom. Inkább arra szeretném kérni a képviselőtársaimat, hogy a holnapi nap során ezt az agrár-salátatörvényt, a 6075. számú törvényt támogatni szíveskedjenek. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage