ARATÓ GERGELY (DK): Köszönöm szépen. Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Nem csodálom, hogy sem miniszterelnök úr, sem miniszter úr nem mer válaszolni erre a kérdésre, és ezért önre szabták ki ezt a feladatot. Hiszen most, amikor kiderült, hogy az önök által védelmezett pedofilhálózat befolyása a Köztársasági Elnöki Hivataltól a református egyházon keresztül a kormányig ér el, akkor ideje feltennünk néhány kérdést. Például azt a kérdést, hogy milyen célt szolgált a Rogán Antal propagandaminisztériuma által egyébként jogilag is tévesen gyermekvédelminek nevezett törvényjavaslat, amelyet idestova három éve fogadott el a fideszes szavazógépezet.

Megvédette az önök törvénye egyetlen gyereket is attól, hogy pedofilbűnözők áldozatává váljon? Semmilyen más célt nem szolgál ez a jogszabály, minthogy elterelje a figyelmet az önök pedofilmentő, pedofilbújtató tevékenységéről. Az önök gyalázatos törvénye ugyanis nem a pedofilbűnözőket célozta elsősorban, hanem összemosta a pedofilokat és a különböző nemi vagy szexuális kisebbségeket. Önök erre a gyalázatos törvényre hivatkozva könyveket fóliáztak be, kiállításokról tiltottak ki gyerekeket, vagy éppenséggel kitiltottak civil szervezeteket az intézményekből, köztük egyébként azokat is, akik éppen az erőszak megelőzésére hívták volna föl a figyelmet a gyerekek között. Ezt tették önök, ez volt a tevékenységük.

Miközben önök aljas módon összemosták a homoszexualitást a pedofíliával és ártatlan magyar állampolgárok ellen uszítottak, aközben a Szijjártó Péter által kinevezett perui nagykövet, Kaleta Gábor 19 ezer pedofilfotót gyűjtögetett össze a hivatali számítógépén, majd megúszta félmillió forintos pénzbírsággal, mert önök kimentették. Miközben Orbán Viktor tudtával és beleegyezésével ellenjegyezte Novák Katalin a pedofilmentő döntését, abban az évben, ahogy az előző években is magyar gyerekek százai estek különböző pedofil szexuális bűncselekmények áldozatává, akiknek a megvédésére önök semmit sem tettek. Közben a pedofilhálózat tagjai hol megszöktek a házi őrizetből, hol visszaengedték őket tanítani az iskolába, hol kegyelmet adtak nekik, hol pedig más módon folytathatták undorító tetteiket.

Tisztelt Államtitkár Úr! Hány gyermeket mentett meg a Magyarországot fojtogató pedofilhálózattól a Fidesz úgynevezett gyermekvédelmi törvénye? Hány pedofil bűnözőt fogtak el és tiltottak el a gyerekek közeléből mindörökre? Csökkente a pedofil-bűncselekmények száma azóta, hogy könyveket fóliáznak és kiállításokról tiltanak ki embereket? Miért védelmezik a gyerekek jogai helyett a kormányban és a Fideszben gyökeret vert pedofilhálózatot? (Taps a Momentum és a Párbeszéd soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage