HOLLIK ISTVÁN (KDNP): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök úr! 2006 óta, Balatonőszöd óta tudjuk, hogy mivel főznek a baloldal boszorkánykonyhájában: hazugság, csalás, megtévesztés, lopás, erőszak, ezek a legfőbb összetevők. A végeredmény egy olyan ehetetlen koszt, ami megülte az egész ország gyomrát, sőt 2010-re majdnem belegebedtünk. A hatásokkal ráadásul minden magyar embernek szembesülnie kellett: elvett 13. havi nyugdíj, eltörölt családtámogatások, megszűnt munkahelyek százezrei, államadóssághegyek, gazdasági csőd. De persze baloldali felelősségvállalás sehol.

Azóta eltelt másfél évtized, és azt kell megtapasztalnunk, hogy az égegyadta világon semmi nem változott a baloldalon. Ezt most éppen Gyurcsány legjobb tanítványai, éppen az azóta operatőrré avanzsált Fekete-Győr András és Varju László ügye bizonyítja. Merthogy 2006-ban Gyurcsány beismerte, hogy végighazudták a másfél évet, és nem árulták el a magyaroknak az ország valós állapotát, ezért valójában csalással nyertek választást. De hogy a hatalmukat megtartsák, békés tüntetők ellen erőszakot alkalmaztak. Most, másfél évtizeddel később a módszerek változatlanok. Egy dolog változott, az, hogy most már a bíróság mondta ki Fekete-Győr Andrásról és Varju Lászlóról, hogy csaltak és erőszakot alkalmaztak annak érdekében, hogy a hatalmat megszerezzék.

Ezután csak két kérdés adódik, egyrészt, hogy mire képes a baloldal a hatalom megszerzéséért. Én úgy gondolom, hogy mindenre, erkölcsi gát náluk nincsen. Illetve a másik fontos kérdés, hogy vane helye egy csalónak és egy erőszaktevőnek a magyar Országgyűlésben. Szerintem nincs, de az, hogy Varju László és Fekete-Győr András itt van, a jelenlétük bizonyítja, hogy a baloldalon még a bíróság által is elítélt bűnöknek sincs semmilyen következménye. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage