DÚRÓ DÓRA (Mi Hazánk): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! A kormány tetteivel rendre kiszolgálja a globalisták érdekeit. Így volt ez a Covid idején, amikor értelmetlen lezárásokat eszközöltek, vagy éppen az oltásokat erőltették rá az emberekre zsarolással, és ennek Magyarországon a mai napig nincs következménye, pedig Nyugat-Európában számos példát látunk arra, hogy ezt nem hagyták szó nélkül az emberek. A briteknél kártérítési perek tömege indult meg, Németországban az állam vállalja a felelősséget az oltások okozta egészségkárosodás miatt, Olaszországban pedig egyenesen nyomozás folyik, a római főügyészség nyomoz az egykori egészségügyi miniszter és az állami gyógyszerügynökség vezetője ellen, mert a vádak szerint kezdettől fogva szándékosan elhallgatták és meghamisították a kísérleti Covid-vakcinák káros mellékhatásairól szóló orvosi jelentéseket. Önök is olyasmiket mondtak, hogy az oltás golyóálló mellény, meg akit beoltanak, az nem kaphatja el a betegséget, aztán erről is kiderült, hogy nem igaz, de semmiféle felelősségre vonás vagy a felelősség vállalása ezért nem történt.

De hasonlóan letették a fegyvert Ukrajna európai uniós csatlakozásával kapcsolatban is, pedig néhány órával azelőtt, hogy a miniszterelnök ennek zöld utat engedett, még azt mondta, hogy „a magyar genetikailag nem érzékeli a nyomást, az bennünket nem befolyásol”. Majd miután Orbán Viktor ezt mondta, úgy tűnik, hogy mégis érzékelte a nyomást, és Ukrajna európai uniós csatlakozásának zöld utat engedett úgy, hogy előző nap még ebben az Országgyűlésben az önök képviselői is azt sorolták, hogy ez milyen beláthatatlan károkat fog okozni Magyarországnak. De nemcsak az Európai Unióba engedik be Ukrajnát, hanem a magyar adófizetők pénzét is önszántukból átutalják ennek a korrupt és magyarellenes rezsimnek. 200 milliárd forintjába fog kerülni a magyar adófizetőknek az, hogy Orbán Viktor hozzájárult az 50 milliárd eurós támogatáshoz. Ezt akár gyermekvédelemre is költhették volna, ha így döntenek, de önök inkább az ukránoknak adják.

Schiffer András szerint egyenesen a Soros-tervet hajtja végre Orbán Viktor akkor, amikor szervezetten és tudatosan telepíti be Magyarországra a vendégmunkásokat. Mert nem elszigetelt esetről van szó, amikor arról beszélünk, hogy magyar munkavállalókat kirúgnak a jellemzően multicégek, és a helyükre harmadik világbeli munkavállalókat vesznek fel. Ez történt többek között Balassagyarmaton, Makón, Gyöngyösön, Kecskeméten, Salgótarjánban, de a budapesti ételfutárcégeket is említhetném. És szimbolikus, vagy leginkább állatorvosi ló, hogy a Fidesz rendszerében a Bayer Zsolthoz köthető Nagy-Magyarország parkban is indiai vendégmunkások vannak elszállásolva. Ők maguk mondják el a cáfolatát az önök hazugságának, annak, hogy csak két évig maradhatnak itt.

Ez nem igaz, tisztelt képviselőtársaim! Két év után mindössze két hónapra költöznek haza, majd ismételten megkapják az engedélyt, így a végtelenségig Magyarországon élhetnek, dolgozhatnak, és a családjaik is idejöhetnek. Elmondásuk szerint természetesen eszük ágában sincs hazamenni, tehát a lakosságcsere Magyarországon is megkezdődött, csak nem az illegális bevándorlás módján, hanem a legális bevándorlást bátorítják önök.

Az önök gazdaságpolitikájának egyik zászlóshajója a gödi akkumulátorgyár, amelyről kiderült, hogy 88 tonna mérgező, magzatkárosító oldószer volt a levegőben, illetve a rákkeltő nehézfémek megengedett mennyiségének a sokszorosa volt kimutatható a gyárban. Mi erre az önök válasza? Az, hogy 100 millió forintra emelik azt a bírságot, amit ki lehet szabni erre a gyárra. Csak tudják, hogy mi ennek a szépséghibája? Ennek a gyárnak az éves nettó árbevétele 1631 milliárd forint, ami éppen a tizenhatezerszerese annak, amit önök majd kiszabnak erre a gyárra. Tudják, mit fog tenni ez a gyár? Körberöhögi az önök bírságát, és tovább fogja folytatni a környezetkárosító, az emberek egészségét megkárosító tevékenységét.

A Mi Hazánk Mozgalom nem kér ebből a szemléletből, a globalisták kiszolgálása helyett a magyar jövő építésének kellene elkezdődnie. Köszönöm a figyelmet. (Taps a Mi Hazánk soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage