VARJU LÁSZLÓ (DK): Köszönöm a szót, elnök úr. Isten? Haza? Pedofília! (Moraj a kormánypárti padsorokban.  Nacsa Lőrinc: Bűnöző vagy!) Az a helyzet, hogy az igazat akkor is ki kell mondani, ha az nem szép. A saját maguknak teremtett zárt világuk igazsága rút, sőt undorító. Orbán Viktor és rendszere pedofilokat tüntetett ki a legmagasabb állami szinten, pedofilok segítőit engedte ki a börtönből elnöki kegyelemmel.

Orbán Viktor rendszerében a gyermekek megkívánása, megrontása bocsánatos bűn, és egy egész hálózat dolgozik a pedofilok mentegetésén: köztársasági elnök, miniszter, igazgató, helyettes, bértollnokok, és még sorolhatnánk. Jó fideszes lehet pedofil, mert a rendszer menti, hogy ne kelljen szembenéznie bűnei következményeivel. Minden napra jut egy újabb hír, hogy melyik pedofil barátjukat mentegetik és engedik szabadjára, miközben itt ájtatos körmondatokban beszélnek családról (Nacsa Lőrinc: Bűnöző vagy!), gyermekvállalásról, hitről és nemzetről. (Moraj a kormánypárti padsorokból.)

Isten? Haza? Pedofília! A DK óriásplakátja megmutatja önöknek, hogy mit látnának akkor, amikor belenéznének a tükörbe. Látnák, hogy az isten, haza, családból önöknél nem marad semmi, helyette lopás, csalás, pedofília. (Moraj a kormánypárti padsorokból.  Nacsa Lőrinc: Választási csaló!  Rétvári Bence: Választási csalás?) Látnák a megerőszakolt, megalázott és elhallgattatott, védtelen gyerekeket, akiket önök löktek oda V. Jánosoknak és K. Endréknek. Látnák a kisfiúk nadrágjában turkáló V. Jánosokat, akik Orbán Viktortól kaptak Magyar Bronz Érdemkeresztet és megmosolyogtató kampánybeszédet. Látnák a megerőszakolt gyerekeket elnémító K. Endréket, akiknek jár az Orbán-család céges ügyvédi védelme, jár az elnöki kegyelem, és jár egy jó kis presbiteri állás. Látnák a gyermekpornó-gyűjteményt őrizgető K. Gáborokat, akiknek jár a titkos állami hazaszöktetés a perui nagykövetségről.

Ezt a pedofilhálózatot önök jól ismerik, és mégis itt védik a parlamentben. Védi a köztársasági elnök a Sándor-palotában, védi az miniszter az Igazságügyi Minisztériumban, és védi a még mindig magas rangú pap a gyülekezetben, és mindezt egybeforrasztja a hálózat feje, Orbán Viktor, a Karmelita kolostornak hazudott Színház utcai épületben. Ez Orbán rendszere. (Vitályos Eszter: Elítélt bűnöző vagy!)

Ne arra haragudjanak, aki tükröt tart önök elé! Én nem vagyok sem bűnöző, sem Kocsis Máténak, frakcióvezetőnek az elvtársa, tudniillik ő pedofilmentegető, én meg nem. (Rétvári Bence: De az vagy!) De hiába küldi rám újra és újra az acsarkodó haverjait, attól ő még egy undorító pedofilmentegető marad.

Tehát haragudjanak önök arra, akit és amit a tükörben látnak. Önök a Kaleta Gáborok, V. Jánosok, K. Endrék oldalán állnak a gyerekekkel szemben. Elárulták a gyerekeket, az áldozatokat, elárulták talán sosem volt hitvallásukat, szégyenérzetre kényszerítik saját közösségüket.

(12.00)

Ájtatoskodnak tovább, beszélhetnek családról meg gyermekvállalásról, erről a plakátról mindenki tudni fogja az országban, hogy önöknek ez csak egy maszlag. (Vitályos Eszter: Magadat járatod le!) Csinálhatnak újabb gyermekvédelmi törvényt, de mint az előző, csak egy pedofilvédelmi törvény lesz, hiszen a jó fideszes pedofilokra semmi nem vonatkozik belőle. Perbe foghatják és bezárhatják az ellenzéki politikusokat, telerakhatják kormánypropagandával a Buci Maci magazint is, de az álarc lehullott: mindenki tudja önökről az igazságot. (Vitályos Eszter: Hogy te egy bűnöző vagy, szégyenteljes bűnöző!) A király meztelen. A DK óriásplakátján Orbán Viktor mosolygó szemmel nem akarja látni a vele szemben lévő meggyötört testet és a könnyes gyermeki arcot. (Barkóczi Balázs közbeszól.  Nacsa Lőrinc: A másik bűnöző is megszólalt!) Orbán Viktor nem őket választotta Bicskén, hanem a pedofil barátait. (Nacsa Lőrinc: Két jogerősen elítélt bűnöző.) És mivel hatalomféltésből önök így együtt önmaguk (Barkóczi Balázs közbeszól.) védik, ezért önök így együtt buktak el.

Nemcsak a fideszes pedofilokkal és segítőkkel lesz elszámolnivalónk, hanem azzal a pár fideszes milliárdossal is, akiknek Orbán Viktor a nevére íratta Magyarországot. Véget fogunk annak vetni, hogy Orbán Viktor barátainak mindent szabad, lopni, csalni, gyereket megerőszakolni. Mi azt akarjuk, hogy a milliárdosok fizessenek, a pedofilok bűnhődjenek. (Zaj, közbeszólások.)

A Dobrev Klára vezette árnyékkormány szociáldemokrata fordulata elhozza, hogy Magyarország nem lesz fideszes pedofilok vadászterülete, nem lesz a fideszes milliárdosok fejőstehene, ahogy volt barátjuk is beszél önökről. (Az elnök csenget.  Vitályos Eszter: Most már ülj le!) Hallgassanak a népre, fogadják meg a tanácsukat, és vigyék az összes haverjukat! (Vitályos Eszter: Mikor vonulsz be a börtönbe?  Nacsa Lőrinc: Utolsó beszéded volt.  Rétvári Bence: Tisztelt Bíróság! Így kezded a következőt.  Taps a DK soraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage