DR. KOMÁROMI ZOLTÁN (DK): Tisztelt Államtitkár Asszony! Gondolom, ön fog válaszolni a kérdésre. Soha ilyen kevés gyermek nem született Magyarországon, mint a magát családbarátnak hazudó kormány 13. évében. Rég voltunk ilyen rossz sorozatban. A KSH adatai szerint az idei január már a tizedik hónap, amikor csökken a születésszám. Beszélhetünk ilyen-olyan hitelekről, adókedvezményről, azonban mindez nem több szemfényvesztésnél. Addig nem fog több gyerek születni, amíg a párok biztosak nem lehetnek afelől, hogy egy biztonságos, támogató környezetben fognak világra jönni a gyerekeik. Magyarország azonban se nem biztonságos, se nem támogató.

Hogyan is vállalhatna gyereket bárki egy olyan országban, ahol az elítélt pedofilsegítőket elnöki kegyelemben részesítik, és sajtóhírek szerint még presbiternek is megválaszthatják? Hogyan vállaljanak gyereket a magyar párok egy olyan országban, ahol a gyerekeket molesztáló papokat a legfőbb egyházi méltóságok védik meg, ahol a pedofilok nagyobb biztonságban vannak, mint a gyerekek? Hogyan is lehet családbarát egy olyan ország, ahol maga a miniszterelnök előterjesztette és ellenjegyezte egy pedofil kitüntetését?!

Az orbáni pedofilhálózat az egész országot behálózza, ott vannak a gyermekotthonokban, a templomokban, a Sándor-palotában, az Igazságügyi Minisztériumban, és ahogy a kegyelmi ügyből kiderült, a Karmelita kolostorban is. Ki tudja, hová férkőztek be még a pedofilok. Ilyen körülmények között pedig persze hogy csökken a születésszám, senki nem tenné ki ép ésszel a gyerekeket az orbáni pedofilhálózatnak.

Államtitkár Asszony! Miért fontosabb önöknek a pedofilok védelme, mint a gyerekeké? Miért tüntetnek ki, és miért engednek szabadon pedofilokat? Köszönöm a válaszát. (Taps a DK soraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage