SEBIÁN-PETROVSZKI LÁSZLÓ (DK): Köszönöm szépen, elnök úr. Államtitkár Úr! Nagy gondok vannak az önök miniszterelnöke által vezetett kormánypártban, illetve a fideszes vezetésű önkormányzatokban. Úgy tűnik, hogy az orbáni pedofilhálózat tagjai egyre bátrabbak, egyre gátlástalanabbak.

Itt van az újabb ügy: Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere alsónadrágra vetkőzve mutogatta magát kiskorú lányoknak egy vendéglőben, egy társával együtt. A gyereklányok ekkor pedofilnak nevezték a szemtanúk szerint ezt a részeg férfit, akit ittas barátjával együtt a helyiek kidobtak a kocsmából. Ismét mondom: Tiszaföldvár fideszes alpolgármesteréről beszélünk. A szemtanú állításait természetesen a rendőrségnek meg a bíróságnak kell megvizsgálnia, de az világos, hogy napról napra újabb és újabb pedofil- vagy pedofilgyanús bűncselekmények kerülnek napvilágra, amelyek egyrészt a magyar állam működésképtelenségét mutatják, másrészt pedig minden egyes esetben valamilyen fideszes szál fedezhető fel, vagy azért, mert egy pedofil igazgatót kitüntetnek, vagy azért, mert a helyettesét elnöki kegyelemben részesítik, vagy azért, mert pedofil bűnöző megszökik a rendőrök elől, mert hetekig nem működik a háziőrizetesek nyomkövető rendszere. Egy békési gyermekotthonban is lelepleztek egy pedofil nevelőt, aki két fiúgyermeket bántalmazott szexuálisan, és most akkor Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere is hasonló ügybe keveredett.

Kérdezem, államtitkár úr: a gyermekotthonok átvilágítása mellett miért nem világítják át a fideszes önkormányzati politikusokat vagy netalántán az itt ülő fideszes országgyűlési képviselőket is, hogy kapcsolódnake bármilyen módon az orbáni pedofilhálózathoz? Nem kellenee kitakarítani az orbáni pedofilhálózatot, a pedofilokat és segítőiket a kormánypártokból és az önkormányzataikból is? Köszönöm szépen válaszát. (Taps a DK soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage