BEDŐ DÁVID (Momentum): Köszönöm szépen. 45 napja nem kapunk választ a legegyszerűbb kérdésekre. Miért kapott kegyelmet Kónya Endre, a bicskei pedofil bűnsegédje? Ki a valódi felelős a pedofilbotrányban? Ki tudott még a kormányban arról, hogy szabadon engednek egy ilyen szörnyeteget? 45 napja mellébeszélnek, 45 napja nem válaszolnak a kérdésekre, 45 napja titkolják az igazságot.

Ha nem lenne elég, hogy maguk szabadon engedték egy pedofil bűnsegédjét, ez az ember továbbra is szabadon garázdálkodik az országban, továbbra is zaklatja a bicskei áldozatokat. Egy hete látott napvilágot az a felvétel, amelyen a maguk által szabadon engedett Kónya Endre ismét arra próbálja kényszeríteni az egyik bicskei áldozatot, hogy változtassa meg korábbi vallomását, és hazudjon a közvéleménynek. Maguk éveken keresztül hagyták, hogy a pedofil igazgató, Vásárhelyi János szexuálisan zaklassa a bicskei gyerekeket, sőt ki is tüntették, a kitüntetést pedig a maguk új főpolgármester-jelöltje adta át. Maguk kegyelmet adtak ezen pedofil bűnsegédjének, most pedig az is nyilvánvaló, hogy hagyják, hogy tovább zaklassa a gyerekeket Kónya Endre, a pedofilbűnsegéd. Itt a lehetőség, hogy valamelyest, legalább egy icipicit jóvátegyék korábbi bűnüket.

Államtitkár Úr! Mikor hallgatják ki Kónya Endrét, amiért ismételten kényszeríteni próbált egy fiatalt? Mikor látjuk azt, hogy önök valóban tesznek azért, hogy megvédjék a gyerekeket ebben az országban? Mikor zárják rácsok mögé a pedofilbűnsegédet (Közbeszólás a Momentum soraiból: Úgy van!), ha már elkövették azt a bűnt, hogy szabadon engedték? Köszönöm. (Taps a Momentum és a Párbeszéd soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage