NOVÁK ELŐD (Mi Hazánk): Igazgató úr, a napraforgopaholy.hu oldalán a támogatók közt látható a Nemzeti Együttműködési Alap logója, Schmidt Mária befolyása sem kérdéses valójában.

Persze néhány hónapja már, amikor felhívtam erre a figyelmet, akkor a miniszterelnökségi államtitkár azt válaszolta, hogy jogi értelemben nem értelmezhető, a Napraforgó Páholy nem civil szervezet, ugyanakkor a támogatás, illetve annak nyilvános megköszönése immár legalább hónapok óta egyértelműen magáért beszél. Ráadásul Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes négy éve Magyarország elleni szabadkőműves összeesküvésről beszélt Trianon kapcsán és azt is mondta  idézem -: „Tragikus, hogy sem a bécsi, sem a budapesti vezetés nem ismerte fel a veszély nagyságát, a birodalom megsemmisítésére készülő tervet”.

Nagyon fájó, hogy most önök sem ismerik fel azt a veszélyt, amely egy ilyen páholy finanszírozásával együtt jár, pedig Boross Péter volt miniszterelnök ugyanekkor, Semjén Zsolttal egyidőben, úgy nyilatkozott, hogy most is hasonló folyamatok zajlanak, a száz évvel ezelőtt megszületett pusztító felfogás mindig is itt lappangott körülöttünk, most pedig megint előre tört. Csak azt kérdezem, hogy miért törhet előre a kormány állami támogatásával, miért tűrik, hogy a Napraforgó Páholy állami támogatást kapjon, és ezzel még dicsekedjen is. (Taps a Mi Hazánk képviselői részéről.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage