DR. ZSIGMOND BARNA PÁL, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Asszony! Bár nem példa nélküli eset, hogy a magyar baloldali politikus a saját nemzete vagy hazája érdeke ellen lobbizik, és idegen érdekeket szolgál, ám a DK ifjúsági tagozata politikusának, Hajnal Miklósnak a kérkedése mélységesen felháborító.

A Gyurcsány Ferenc által vezetett dollárbaloldal nem rejti véka alá, sőt ma már egészen nyíltan, büszkén vállalja, hogy minden energiájukkal azon munkálkodnak, hogy Magyarország ne kapja meg a neki jogosan járó uniós forrásokat, és jogi köntösbe bújtatott politikai boszorkányüldözést folytatnak hazánk ellen.

A már megkezdett tanári és óvónői béremelést is veszélyezteti a dollárbaloldal legújabb, Magyarország elleni támadása. Donáth Anna, Cseh Katalin és Dobrev Klára frakciói pert akarnak indítani az Európai Bizottság ellen, amiért megnyitotta hazánk számára a sokáig jogellenesen elzárt uniós források egy részét. Dobrev és a hazai baloldal többi európai parlamenti képviselője a havi 5-6 milliós brüsszeli fizetésükből hónapok óta csak azért dolgoznak, hogy a tanárok ne kereshessenek többet, és a magyar emberek ne kapják meg a nekik jogosan járó uniós pénzeket. Hajnal Miklós beismerése nem kevesebbet jelent, mint hogy a dollárbaloldal európai parlamenti képviselői esküjüket megszegve és választóikat elárulva hazájuk ellen áskálódtak, súlyos károkat okozva a magyar embereknek.

Tisztelt Ház! Hajnal Miklós és a dollárbaloldal tevékenysége hazánk szuverenitása elleni támadás. Őket azok vették meg kilóra, akik migránsokat akarnak ránk szabadítani, háborút akarnak kirobbantani, és most visszatartják a magyaroknak járó forrásokat. Szégyen, amit művelnek, Brüsszelben változás kell. Olyan európai parlamenti képviselőkre van szükség, akik idegen érdekek helyett a nemzeti érdekeket képviselik. Egész Európában békepárti és szuverenista politikusokra van szükség. Köszönöm szépen figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage