SOLTÉSZ MIKLÓS, a Miniszterelnökség államtitkára: Köszönöm szépen. Két szomorú dolog köthető a dollárbaloldalhoz, élükön Gyurcsány Ferenccel és a DK-val. Egyrészt: nemcsak hogy nem támogatták, hogy a tanárok fizetését meg tudjuk emelni, ki tudjuk fizetni, hanem most már azon dolgoznak, hogy visszavegyék. Most már ezen dolgoznak. Nem véletlenül történt az, ami történt az Európai Parlamentben, ahol egyébként Dobrev Klára is amellett szavazott, hogy ezt a pénzt, mármint a kifizetést támadják meg az Unió részéről.

A másik pedig egyértelműen az a hozzáállás, amit két éve tapasztalunk a háborúpártiságukban. Egyértelmű, hogy azokat az embereket és azt a politikát támogatják, amely következtében Magyarországot is berángatnák a háborúba, ez pedig olyan felelőtlen politika, olyan szörnyűséges politika, amelyet teljes mértékben vissza kell utasítani.

(15.10)

És éppen ezért mindenkit arra biztatunk, hogy a dollárbaloldalról úgy gondolkozzon, hogy háborúpártiak, fiainkat katonának akarják vinni, tölteléknek a háborúba, és egyébként pedig az itthon lévőktől minden pénzt el akarnak venni csak azért, mert irigyek, csak azért, mert támadni akarják a saját közösségüket és népüket. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage