MENCZER TAMÁS (Fidesz): Köszönöm szépen. Köszönöm szépen a helyzetértékelést, miniszter úr, és sok sikert kívánok a nem könnyű brüsszeli harcokhoz, de van itt még valami, ugyanis a baloldalon feltűnt az új csodagyerek, ez a Péter, ez a „megvédem a családomat Péter”. Itt a parlamentben jelen lévő vert seregből most már nem találtak alkalmasat, alkalmasnak véltet, így kívülről kellett keresni egyet. Ő diktafonnal és nadrágszíjjal védi meg a családját, őt sikerült választani.

Na most, Magyar Péter egy baloldali politikus, pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter, baloldali és háborúpárti, pontosan ugyanazt akarja, mint a baloldaliak, és pontosan ugyanazok veszik körbe, akik Márki-Zay Pétert. Tisztelettel lenne egy javaslatom, egy üzenetem Gyurcsány úrnak, hiszen mégiscsak ő a főnök. Most egy kicsit kerülgetik egymást, aztán összeborulnak, ezt már ismerjük, tehát Gyurcsány úrnak. A DK-ból senki sincs itt, legyünk megértőek, megjött a jó idő, megnyíltak a szabadtéri helyek, tehát senki sincs itt a DK-ból, úgyhogy… (Szabó Szabolcs és Gelencsér Ferenc Földi Juditra mutatva: Egy van!  Földi Judit Menczer Tamásnak: Köszi szépen) Akkor bocsánat! Ön legyen kedves továbbítani a főnökének a rövid üzenetet.

(17.10)

Amikor legközelebb Márki-Zay Péter után és Magyar Péter után (Az elnök megkocogtatja a csengőt.) csodagyereket választ a baloldalra, akkor ne a zárt osztályról válasszon. (Derültség a kormánypártok soraiban.) Legyen kedves, továbbítsa ezt! Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage