NACSA LŐRINC (KDNP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! (Több képviselő az ellenzéki padsorokból távozik a teremből.) Láthatjuk, ahogy államférfiak és garázdák elhagyják az üléstermet, így legalább beszélhetünk fontos dolgokról is. (Barkóczi Balázs: Inkább ez, mint pedofilbűn-segítő!)

Tisztelt Képviselőtársaim! Brüsszel a dollárbaloldal hathatós segítségével, igen, a DK, Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök asszony, Gyurcsány Ferenc felesége segítségével támadást indított Magyarország ellen. Most éppen azért, mert kicsit kevesebb mint négy hónappal ezelőtt elfogadtuk a nemzeti szuverenitás védelméről szóló törvényjavaslatot és azt az alaptörvényi rendelkezést, amelynek köszönhetően idén február 1-jétől megkezdhette működését a Szuverenitásvédelmi Hivatal. A törvény megalkotásának célja az volt, hogy szigorúan büntethetővé tegyük a külföldi kampányfinanszírozást, érkezzen az északról, délről, keletről vagy nyugatról.

Mindenki előtt ismert, hogy a 2022-es választási kampányban kívülről, külföldről akarták befolyásolni a parlamenti választásokat Magyarországon. A baloldali politikusok a törvényeket kijátszva  nekik ez nem újdonság , külföldi szervezetektől pénzt fogadtak el és ebből akartak hatalomra kerülni. Több mint négy és fél milliárd forintnyi amerikai dollár, euró és angol font gurult a baloldalhoz rejtélyes, titokzatos utakon, úgynevezett mikroadományozókon, értsd Soros György, és láthatatlan mesebeli adománygyűjtő ládikákon keresztül. A dollárbaloldal zavarba ejtő magyarázkodása több változatot élt meg, mint egy népmese, ahol magyar nyugdíjasok összekuporgatott, frissen nyomtatott, gyűrődésmentes, egymás után sorszámozott, kötegelt dollárjaikat dobálták be ezekbe a bizonyos faragott adományládikákba.

Hülyének néztek bennünket, a magyar választókat, és külföldről közvetlenül érkező pénzekkel próbálták befolyásolni a választásokat, kijátszották a törvényeket, és ezért lépnünk kellett. Bár a pártok számára korábban is tiltott volt a külföldi támogatás elfogadása, ezt az előírást kijátszva a baloldali ellenzék politikai tevékenységet végző civil szervezetein keresztül, gazdasági szervezetein és médiumain keresztül áramoltatta be a külföldi pénzeket. Ennek megakadályozására a szuverenitásvédelmi törvény keretei között módosított büntető törvénykönyv három évig terjedő szabadságvesztéssel szankcionálja, ha egy párt vagy egy választáson induló szervezet, illetőleg a jelölt külföldről származó támogatásokat használ fel.

Miután lebukott a dollárbaloldal, gyorsan riasztották is brüsszeli elvtársaikat, hogy ismét indítsanak hamis vádakon alapuló, politikailag elfogult, valótlanságokat tartalmazó eljárást Magyarországgal szemben, amiért a magyar Országgyűlés törvényt mert alkotni az országunk szuverenitásának megvédéséért, és fel mertünk lépni a választásokba való külföldi beavatkozás ellen.

Tisztelt Képviselőtársaim! Bármilyen hangzatosnak is tűnik a jogi köntösbe öltöztetett, brüsszeli menetrend szerint elindított kötelezettségszegési eljárás, teljesen nyilvánvaló, hogy az nem tetszik nekik, hogy a szuverenitásvédelmi törvény büntethetővé tette külföldi eredetű pénzek kampánycélú felhasználását, ahogy természetesen nem tetszik a dollárbaloldalnak sem. Éppen ezért támadják a jogszabályt, mert annak az a célja, hogy megakadályozza a külföldi befolyásszerzést a Soros György-féle guruló dollárokon, meg a különféle rejtélyes más valutákon keresztül.

A történet a mesebeli adománygyűjtő ládikákról valóban nevetségesnek tűnik, ugyanakkor nagyon is komoly dologról van szó. A baloldalt felvásárolták, megvették őket kilóra külföldi pénzügyi körök, és ezáltal felmerült a külföldi befolyás hatalmas kockázata is. A dollárbaloldal szépen egyben, LMP, Momentum, MSZP, Párbeszéd, DK és Jobbik, kockára tették Magyarország szuverenitását, ezért lépni kellett és törvényi garanciákkal meg kellett védenünk azt. Most, hogy közelednek az európai parlamenti és az önkormányzati választások, a dollárbaloldal brüsszeli képviselői aggódnak a kényelmes EP-mandátumaikért. Különösen most, amikor a baloldalon egy újabb, számukra messiásnak tűnő valaki ütötte fel a fejét, aki átrendezi az erőviszonyokat a baloldalon, és ezzel akár veszélyeztetheti is a mandátumát egyes régi, bevált baloldali szereplőknek. Pedig Brüsszelnek szüksége van olyan jól bevált és kilóra megvett elvtársakra, mint Dobrev Klára, mint Donáth Anna és Cseh Katalin, akik pontosan úgy táncolnak, ahogy Brüsszel fütyül.

Az újabb brüsszeli zsarolási kísérlet, az újabb kötelezettségszegési eljárás ellenére mi kitartunk a saját álláspontunk és az elfogadott törvény mellett, különösen annak fényében, hogy a legutóbbi nemzeti konzultáció során a válaszadó magyarok elsöprő többsége, 98 százaléka egyetértett a szigorítással. Magyarország ezért továbbra is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy külső befolyásoktól mentesen, saját maga dönthessen a hazánk sorsát érintő alapvető kérdésekről. Ezért mondunk nemet a háborúra, ezért mondunk nemet a bevándorlásra, ezért mondunk nemet a genderpropagandára, és a baloldallal szemben mi a nemzeti érdeket képviseljük. Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormánypárti oldalon.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage